Diş Kaybı Yüzde Yaşlanmaya Neden Oluyor!

Ağızda oluşan diş aşınmaları, kırılmaları ya da diş kaybı, yüz yapısında deformasyona ve yaşlanmaya yol açıyor.

Diş Kaybı Yüzde Yaşlanmaya Neden Oluyor!
Diş Kaybı Yüzde Yaşlanmaya Neden Oluyor!
+5
Haber albümü için resme tıklayın

Bu anlamda uluslararası konuşmacıların katılacağı 2. Ağız Bakımı ve Diş Hekimliği konferansı, 14-15 Kasım tarihlerinde Renaissance Polat İstanbul Hotel de gerçekleşecek. Etkinlikte Dr. Güzin Kırsaçlıoğlu, hastaları günlük hayatlarından koparmayan acısız, hızlı tedaviler ve diğer uzmanlarla iş birlikleri hakkında önemli bilgiler verecek.

DOĞAL DİŞLERİ KORUMAK VAZGEÇİLMEZ

Dr. Güzin Kırsaçlıoğlu, “Modern tedavilerde doğal dişleri korumak hastalarımız için vazgeçilmezdir. Günümüzde diş hekimleri ve estetik cerrahlar, Yüz Değiştiren Diş Hekimliği ve Nöromusküler Diş Hekimliği operasyonlarında iş birliği içerisinde çalışıyor. Estetik diş hekimleri de artık diğer estetik uzmanları gibi yeni tedavi yöntemlerinde Minimal Invasive teknikleri kullanıyorlar. Ayrıca hastalarımız da bu yöntemi tercih ediyor.” diye konuştu.

KPSSCAFE.COM.TR | ANKARA

14 Kas 2019 - 10:05 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler