'Bir şeyin yok' dediler... Zeynep öldü

Trabzon’a bağlı Dernekpazarı ilçesinde bisikletten düşüp hastaneye kaldırılan 8 yaşındaki Zeynep Çiftçi “Bir şeyi yok” denilerek evine gönderildikten sonra tekrar fenalaşınca kaldırıldığı bir başka hastanede yaşamını yitirdiği öne sürüldü. Sağlık İl Müdürlüğü konuyla ilgili inceleme başlattı.

Olay Trabzon'a bağlı Dernekpazarı ilçesinin Yenice mahallesinde meydana geldi. Ajanslara yansıyan bilgilere göre, dün arkadaşlarıyla birlikte evlerinin önünde bisiklet süren 8 yaşındaki Zeynep Çiftçi, bisikletin direksiyon hakimiyetini kaybedince yere düştü. Acı içinde kıvranan ve yerden kalkamayan Zeynep'in yardımına arkadaşları ve mahalleli koştu. Kaza sonrası Of Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 8 yaşındaki Zeynep, doktorlar tarafından “Bir şeyi yok” denilerek evine gönderildi. O gece Zeynep tekrar rahatsızlanınca ailesi Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’ne götürdü. İç kanama geçirdiği anlaşılan ve hemen ameliyata alınan Zeynep doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Kızlarının ölümüyle sarsılan baba Mehmet Çiftçi ve anne Fatma Çiftçi büyük üzüntü yaşadı.

Baba Mehmet Çiftçi, olay hakkında “Dengesini kaybedince bisikletten düşmüş. Arkadaşları ve mahalleli yardım etmiş. Ölümüyle kahrolduk. Acının tarifi yok” ifadelerini kullandı.

Diğer taraftan Sağlık İl Müdürlüğü yetkilileri olaydan sonra idari yönden inceleme başlatırken, ailenin şikayetçi olması durumunda ise adli olarak konunun soruşturulacağı öğrenildi.

Kaynaklar; Hürriyet

KPSSCAFE.COM.TR | ANKARA

01 Eki 2018 - 16:40 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler