Antalya Valiliğinden Son Dakika Koksaki Salgını Açıklaması

Antalya Valiliğinden bir son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada gündemde dolaşan Koksaki salgını hakkında bilgi verildi. İşte o açıklama.

Gündemi sarsan salgın iddialarına Antalya Valiliğinden bir son dakika açıklaması geldi.

İl Sağlık ve Halk Sağlığı Müdürlüğü ile Antalya valiliği tarafından yapılan açıklamada salgın iddialarına ilişkin kamuoyu bilgilendirme açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada salgın iddiaları yalanlarken, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED), Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB), Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) şu ana kadar hiçbir vakanın kendilerine iletilmediğini söyledi.

Gündemde dolaşan salgın iddiaları ile ilgili Hürriyet'e konuşan Antalya Valisi Münir Karaloğlu, "Antalya'da salgın durumu söz konusu değil. Koksaki bir viral durum. Türkiye'de çiçek hastalığının türevi olarak biliniyor. Türkiye çiçek hastalığını yıllar önce ortadan kaldırmış bir ülke. Hastaların kendi ülkelerinden getirdiği virüslerden kaynaklanan bazı münferit olaylar olabilir" ifadelerini kullandı.

Bu açıklamaları yapan KAraoğlu, şu sözlerle konuşmasına son verdi:

"Antalya'da 1 milyon yatak kapasitesi var. Böyle bir salgın durumu olsa binlerce, on binlerce insanın sağılık kuruluşlarına müracaat etmesi lazım. Öyle bir şey söz konusu değil. Bizim tespitlerimiz neticesinde misafirlerimizin kendi ülkesinden, uçaktan veya havalimanından getirdiği viral bir olay. Tekrar ediyorum; Antalya'da turizm tesislerini ilgilendiren bir salgın durumu kesinlikle söz konusu değil"

Son dakika haberlerinden haberdar olmak için Kpsscafe.com.tr adresini takipte kalın.

MEMUR grubumuza ücretsiz katılmak için TIKLAYIN

İos mobil uygulamamızı ücretsiz cep telefonunuza yüklemek için TIKLAYIN

Android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için TIKLAYIN

Kpsscafe.com.tr  |  Ankara

09 Ağu 2017 - 17:42 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler