Müezzinoğlu Açıkladı! Üniversite Hastanelerine 2000 Personel Alınacak

Çalışma Bakanı Mehmet Müezzinoğlu üniversite hastanelerine alınacak çok sayıda personel hakkında kritik açıklamalarda bulundu. Alınacak 2000 personelin pozisyonları ne olacak? alımlar ne zaman yapılacak?

Üniversite Hastanelerine 2000 adet sağlık personel ile hemşire alımı yapılacak.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, sağlık personeli alımları hakkında çok önemli açıklamalar yaptı.

Çok sayıda sağlık personelinin ve sağlık lisesi mezunlarının heyecan içinde beklediği haber Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'ndan geldi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 2017'de çok sayıda sağlık personeli alımı yapılacağını açıklar iken 1885 ile 2000 arasında bir kadro açığı olduğunu açıkladı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Müezzinoğlu'nun açıklaması bu şekilde oldu;
'Üniversite hastanelerimizin kadro ihtiyaçları vardı, gerek hemşire gerekse yardımcı sağlık elemanı açısından. Yaklaşık 1885-2000 kadro için Maliye ve YÖK ile imzaya açtık. Önümüzdeki haftadan itibaren yoğun bakım, acil servisler veya ihtiyacı olan kısımlara kadrolarını veriyoruz.'

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı'nın açıklaması kapsamında alımların ne zaman yapılacağı kesin olarak belli olmasa da yüksek sayıda hemşire ve sağlık personeli alınacağı kamuoyuna açıklanmış oldu. Gelişmeler için KPSS CAFE HABER SİTESİ'ni takipte kalınız. MOBİL UYGULAMALARIMIZ İÇİN LÜTFEN BURAYA TIKLAYINIZ. FACEBOOK GRUBUMUZA ÜYELİK İÇİN LÜTFEN BURAYA TIKLAYINIZ. 

KPSSCAFE.COM.TR|ANKARA

14 Oca 2017 - 01:43 - Sağlık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

03

Busra - Turkiyede sadece saglik sektoru yok alim yapa yapa dolduramaniz birazda bizim gibi magdurlari dusunun bizimde hayallerimiz var bizlerde emek verdik sağlık dışında başka bölümlerde okuyan milyonlarca insan var

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Ocak 01:43
02

Onur ANESTEZİ - Ortaögretim anesteziye 150 onlisansa 250 kadro bekliyoruz... saygılarımla arz ederim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Ocak 01:43
01

ANESTEZI - Anestezi teknisyenleri kadro bekliyor ortaögretim-önlisans en az 350-500 kadro

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Ocak 01:43


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler