Hacettepe Üniversitesi Mülakatsız 224 Sözleşmeli Personel Alacak! Başvurular 22 Mart'ta Sona Eriyor

Hacettepe Üniversitesi Mülakat şartı aranmaksızın 2016 KPSS puanlarıyla sözleşmeli personel alımı yapıyor. Başvuru işlemleri 22 Mart 2018 tarihinde sona erecek.

Hacettepe Üniversitesi Mülakatsız 224 Sözleşmeli Personel Alacak! Başvurular 22 Mart'ta Sona Eriyor
Haber albümü için resme tıklayın

Hacettepe Üniversitesi'nin sözleşmeli personel alımı için başvuru sürecinde sona geliniyor. Üniversite'den geçtiğimiz günlerde yapılan duyuruda Hemşire, Psikolog, Sosyal Çalışmacı, Fizyoterapist , Diyetisyen, Eczacı, Biyolog, Sağlık Teknikeri unvnalarında toplam 224 sözleşmeli personel alımı yapılacağı belirtilmişti.

Duyuruda, "Sözleşmeli personel çalıştırılmasına ilişkin olarak 28 Haziran 2007 tarihli Resmi Gazete’de 26566 Sayı ile yayımlanan esasların Ek 2. Maddesi (b) bendinde belirtilen yönteme göre Üniversitemiz Hastaneleri’nde görevlendirmek üzere Kamu Personeli Seçme Sınavı (B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle aşağıda belirtilen pozisyonlara sözleşmeli personel alınacaktır (216 sayıda pozisyon için Özel Bütçeden, diğer pozisyon için ücretler Döner Sermaye gelirlerinden karşılanacaktır)" ifadelerine yer verilirken, başvuruların şahsen Hacettepe Üniversitesi Katı İnsan Kaynakları Koordinatörlüğü’ne şahsen yapılacağı bildirilmişti.

2016 KPSS puanlarına göre yapılacak alımlara başvuru yapmak isteyen adayların her bir pozisyon için ayrıca belirtilen başvuru şartlarının yanı sıra aşağıdaki başvuru genel şartlarını da yerine getirmesi gerekiyor.

Başvuru için gerekli belgeler, başvuru özel şartları ve diğer detaylara erişim sağlamak için TIKLAYIN.

KPSSCAFE - ANKARA

14 Mar 2018 - 20:16 - Sağlık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler