İYİ Partililer ile Zabıta Arasında Arbede Çıktı

Manisa'nın Şehzadeler İlçesinde kurduğu çadır Zabıta ekipleri tarafından kaldırılmak istendi. Bu sırada partililer ile Zabıta memurları arasında arbede çıktı.

Son dakika haberi: İYİ Partililer ile Zabıta Memurları arasında arbede çıktı.

24 Haziran 2018 'de gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerine yönelik çalışmalarını sürdüren İYİ Parti'ye zabıta şoku.

İYİ Partililer Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde seçime kısa süre kala bir tanıtım çadırı kurdu.Manisa 3. sıra milletvekili adayı olarak gösterilen Hasan Eryılmaz'ın kent meydanında ücretini ödeyerek seçim sonuna kadar kiraladığı alana, AK Partili Şehzadeler Belediyesi'nde çalışan zabıta ekipleri tarafından müdahale bulunuldu.Partililerin zabıta ekiplerine gereken izinlerin alındığına dair açıklama yaptığı sırada, bir zabıta memurunun bıçakla saldırıda bulunduğu görüldü.

Saldırı anları an be an görüntülenirken, saldırıda kadınların ezildiği öğrenildi.Emniyet konuyla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak Yeniçağ

KPSSCAFE.COM.TR  |ANKARA

29 May 2018 - 22:04 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler