İYİ Parti'den Mülakat Tepkisi!

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan sosyal medya platformu olan Twitter üzerinden mülakat sistemine tepki gösterdi.

İYİ Parti'den Mülakat Tepkisi!
Haber albümü için resme tıklayın

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan sosyal medya platformu olan Twitter üzerinden mülakat sistemine tepki gösterdi.

Yİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, yazılı sınavlarda çok yüksek puan almalarına karşın, atanması yapılmayan sözlü mülakat mağdurları hakkında açıklamalarda bulundu.

KPSS'de yüksek puanlar alan adayların mülakatlarda düşük puanlar verilerek elendiğini söyleyen Türkkan, bu durumun FETÖ'nün "soru çalmasından" farklı olmadığını dile getirdi. Lütfü Türkkan "İkisi de gençliğin geleceğini çalıyor" dedi.

Türkkan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Geçmişte birilerinin soruları çalarak yaptığı işi, şimdi iktidar mülakat marifetiyle yapıyor. İkisi arasında ne fark var? İkisi de gençliğin geleceğini çalıyor” ifadesini kullandı.

KPSSCAFE.COM.TR | ANKARA

02 Şub 2019 - 20:07 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

04

Baki - Sonuna kadar hak veriyorum duyun sesimizi artık gençlik yok oluyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Şubat 20:07
02

Genç işsiz - 20 yıkdır emek verip okuyorum aç kaldım sussuz kaldım hergün onlarca km yol yayan gittim inşaatlarda çalıştım tarlada çalıştım çobanlık yaptım elimde eşya saatım annem beslediği tavuk yumurtasını satıp harçlığıma verdi babam boğazında kesip bana verdi hepsi sadece benim okuyup bir işe girmem için tüm bu emekler sadece bir işe girip yuvamı düzenimi kurmak için ama noldu mülakata gidiyorum eliyorlar.insan gibi hakkımızla yaşamayı neden bize çok görüyorlar neden:(:(:(:( 25 yaşındayım sıkıntıdan stresten bu yaşımda saçlarım beyazlandı saçlarım döküldü 10 yaşındaki bir çocuğun ağzında alay konusu oldum okudunda ne oldun arkadaşlarm aynı çevrem aynı.bu yaşımda hayattan soğuttular yaşamaktan soğuttular bir hayal kuramıyorum ya bir hayal.yarın için bile bir hayal kuramıyorum artk çünkü hiçbir şeye güvenim inancım kalmadı.hayatımı bir kenara bırakırım da içime gömerim ama sadece canımı yakan ailemin bana verdiği onca emeğin karşılığını verememem.annem babam kız kardeşlerim için hayallerim vardı.anne babamı umreye gönderecektim kız kardeşlerimi okutacaktım güzel bir hayat sunacaktım aileme.ama hepsi sadece bir hayaldi ve bundan sonra o hayalim bile yok... Keşke içimizi bilseler keşke sesimizi duysalar ama kimseye duymuyor fakirin sesini Allahtan başka...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Şubat 20:07
01

Haram olsun - İnşAllah insanların hakkını yiyenler. Bu dünyadada öbür dünyadada rahat etmez.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Şubat 20:07


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler