İmamoğlu, Cumhurbaşkanı ve Bakana flaş sözler söyledi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AKP grup toplantısında izlettiği videoda yer alan "İmamoğlu'nun danışmanı FETÖ imamı çıktı" başlık bölüm sonrası ‘’tüm samimi ifadelerimi artık geri çekiyorum’’ dedi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ve ismini vermediği bir bakana flaş sözler söyledi. FETÖ imamı denilen Erkan Karaaslan hakkında konuşan İmamoğlu, ‘’Erkan Karaaslan’ın avukatını İzmir’e hangi bakanınız davet etti, hem de bilet alarak? Hâlâ kabinenizde bulunan bu bakan, “İmamoğlu’na öncelikle FETÖ, yoksa yolsuzluk suçu at, amacımız onları bitirmek” dedi mi, demedi mi? Bu kumpastan, bugün bu yalan ifadeleri kullanan Sayın Cumhurbaşkanı’ın haberi var mı? Onun onayıyla mı yapıldı, yoksa haberi yok mu?’’ dedi… detaylar haberimizin devamında yer almaktadır...

İmamoğlu, Cumhurbaşkanı ve Bakana flaş sözler söyledi!
Haber albümü için resme tıklayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, AKP grup toplantısındaki konuşmasında gösterilen “Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP’si ile FETÖ ilişkisi” adlı videodaki “İmamoğlu’nun danışmanı FETÖ imamı çıktı” başlıklı bölüm sonrası İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu o sakin üslubunu bozmak zorunda kaldı.

Kameraların karşısına geçen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ve ismini vermeden bir bakanı sert sözlerle eleştirdi. İşte Ekrem İmamoğlu’nun açıklamaları:

Bahsi geçen vatandaş (Erkan Karaaslan) benim danışmanım değil. Bahsi geçen vatandaşın hizmet ettiği birçok kamu kurumu var, onlarca bakanlık var, MİT var.

2012’den beri hem AKP döneminde hem ben Beylikdüzü Belediye Başkanı’yken de hizmet eden konumdaydı. Verdiği hizmetlerin hepsi kayıtlı.

HANGİ BAKANINIZ İZMİR’E DAVET ETTİ?

Polemik yaratmamak adına bugüne kadar paylaşmadığım bir şeyi ilk kez açıklayacağım. Sayın Cumhurbaşkanı’na soruyorum: 31 Mart seçiminden birkaç gün önce bahsi geçen Erkan Karaaslan’ın avukatını İzmir’e hangi bakanınız davet etti, hem de bilet alarak? Hâlâ kabinenizde bulunan bu bakan, “İmamoğlu’na öncelikle FETÖ, yoksa yolsuzluk suçu at, amacımız onları bitirmek” dedi mi, demedi mi? Bu kumpastan, bugün bu yalan ifadeleri kullanan Sayın Cumhurbaşkanı’ın haberi var mı? Onun onayıyla mı yapıldı, yoksa haberi yok mu?

TÜM SAMİMİ İFADELERİMİ GERİ ÇEKİYORUM

Böyle makamlar böyle yalan ifadeleri nasıl kullanırlar, çok üzüntü içindeyim.

Kendisine bir ay önce çok samimi bir mektup yazdım. İstanbul’la ilgili brifing vermek için talebimi ilettim. Ama hâlâ Cumhurbaşkanlığı makamı üzerinden, ona sunulan yalan bilgilerle kumpas devam ediyor. Ben İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak tüm samimi ifadelerimi artık geri çekiyorum. Gerek kalmadı. Suçladıkları, FETÖ imamı dedikleri şahıs şu an serbest. Mahkemesi görülmüş ve serbest. Böyle bir ifşa olabilir mi?

12 Şub 2020 - 18:24 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler