AKP'li Metiner Belediye ve Hastane Çalışanlarını Tehdit Etti

Eski AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, Adıyaman'da düzenlenen mitinginde konuştu. "Belediyemizde, hastanemizde nerede çalışıyorlarsa çalışsınlar. Ekmek verdiğimiz için onları minnet altına alıyor değiliz" diyen Metiner, devamında "Ama AK Parti davamıza karşı bayrak sallarlarsa ertesi gün kendilerini başka yerlerde bulurlar" dedi.

Oda TV'de yer alan habere göre, eski AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, yerel seçim çalışmaları kapsamında partisinin Adıyaman'da düzenlenen mitinginde konuştu.

Metiner, burada yaptığı konuşmasında "Belediyelerde hastanede çalışan insanlar buraya gelmiyorlarsa gelmesinler. Oy vermiyorlarsa vermesinler. Herkesin özgür iradesine saygı duyarız" ifadesini kullandı.

Metiner, şöyle devam etti:

"Ama Engin Akel'e karşı, AK Parti davamıza karşı bayrak sallarlarsa, başkalarının safında bize yumruk sıkarlarsa ertesi gün kendilerini olması gereken yerde bulurlar kardeşim."

​Saadet Partisi Adıyaman Belediye Başkan Adayı Ahmet Faruk Ünsal, Metiner'in bu sözlerini sosyal medya hesabında "Kendileri dışında siyasi görüşe mensup vatandaşlarımızı işten ekmekten mahrum bırakıp, çoluk çocuğu açlıkla tehdit edecek kadar zavallılaştılar! Az kaldı, 31 Mart'ta halkın sandıkta yapacağı inkılabı görecekler" notuyla paylaştı.

15 Mar 2019 - 08:43 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

Sağlıkçı - Öylemiymiş demek bu ne cüret bu adam böyle konuşuyor. Oyları kim veriyor acaba size ? Kalkıpda vermezlerse vermesinler diye konusuyor!!!!!! Hem seçim için bin takla atıp şunu yapacağız bunu edeceğiz deyip hemde oy vermezse vermesinler demeniz çok garip gerçekten. Neden acaba ? Çok düşündürücü yani oyu halktan alıyorsunuz hemde vermezlerse vermesinler diyorsunuz acaba siz oy versenizde vermeseniz de biz bir şekilde o oyları sandıktan çıkartırızmı demek oluyor bu ? Kaç yıldır iktidarda nasıl kalındığı belli oldu bence!!!!!!!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Mart 08:43


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler