Vestel Çok Sayıda Personel Alıyor

Türkiye'nin şampiyonu Vestel çok sayıda personel istihdam edecek.

 Vestel Çok Sayıda Personel Alıyor

Türkiye' nin Avrupa' daki gururu ve yüzü olan; ülkemizin ihracat şampiyonu Vestel çok sayıda personel alımları gerçekleştirecek. Sosyal anlamda da çalışanlarının kendini geliştirmesi, ek sosyal olanakların sahibi olması için son derece büyük destekler vermektedir. Tüm çalışanlar kaliteli ve son derece etkin çalışma prensibine sahip, Dünya standartlarında çalışma ortamlarına sahiptirler. Yapılacak olan alımlar 77 farklı pozisyon üzerinden gerçekleştirilecektir. Alımlar, Vestel tarafından kariyer.net üzerinde yayınlanan başvuru kısımlarından gerçekleştirilecektir.

77 farklı pozisyon için alımların yapılacağı Vestel ilanından bazı meslek kolları aşağıda yer almaktadır.

Analiz Mühendisi
Servis Eğitmeni
Kimya Mühendisi
Pazar Araştırma Uzmanı
Muhasebe Uzmanı
Yazılım Mühendisi
Girişimci Temsilcisi
İletişim Sorumlusu
Satış Temsilcisi
Ticari Operasyonlar Uzmanı
İhracat Uygulama Uzman Yardımcısı
Satış Operasyon Sorumlusu
Mağaza Sorumlusu
Mağaza Satış Temsilcisi
Mimar
Bilgi Teknolojileri Uzmanı
Dijital Ürünler Teknisyeni
VRF Sistemleri Proje Tasarım Uzmanı
VTS Satış Temsilcisi
Web Uygulama Yazılımları Geliştirici Mühendisi
Part-time Software Engineer
Fikri Haklar Mühendisi olarak belirtilmiştir. Burada belirtilenler dışında bir çok daha boşta kadrosu bulunan Vestel; gerekli alımlar için başvuruları açmış durumda. İlanlar yayında olduğu sürece, başvuru işlemleri gerçekleştirilecektir.

Vestel Çok Sayıda Personel Alıyor, açık pozisyon olarak 77 tane boş kadro bildirimektedir. İlgili adaylar Vestel' in bünyesinde çalışmak ve hem ülkemizin hem de Dünya' nın parlayan yüzü olmak için ilanın yayınlandığı adres üzerinden başvuruların yapılması gerekmektedir.

İlanla ilgili tüm bilgilere ulaşmak için http://www.kariyer.net/vestel-a-s-is-ilanlari-c1115-p1249/#tblFirmaIlanlari adresini takip edebilirsiniz.

kpsscafe.com.tr

05 Nis 2016 - 12:11 - KPSS'siz



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler