Turkcell Personel Alım İlanları 2015

Türkiye’nin en büyük operatörü Turkcell birçok kişiyi işe almış ve hala daha almaya devam etmektedir. İşte Turkcell Personel Alımı İş İlanları 2015

Turkcell Personel Alımı İş İlanları 2015

Türkiye’nin en büyük operatörü Turkcell birçok kişiyi işe almış ve hala daha almaya devam etmektedir. 2015 yılının ikinci çeyreğinde de alımlarını hızlı bir şekilde devam ettirecek olan Turkcell alım konusunda da cömert davranmaktadır. Sadece kendisine gerekli olan personeli almak için değil aynı zamanda Türkiye ekonomisine katkı sağlamak adına da birçok kişiye iş vermektedir.

Turkcell personel alımı iş ilanları 2015 yılında kaç kişi ile yapılacak bilemiyoruz ancak internet üzerinde 120’ye yakın ilan bulunmaktadır. İlanlarını her geçen gün artıran Turkcell bu alımlar haricinde de alımlar yapacaktır.

Turkcell personel alımı iş ilanları 2015 yılında aşağıda vereceğimiz şekillerde yapılacak olup, bunlar en belirgin olanlarıdır.

- YAZILIM GELİŞTİRME MÜHENDİSİ,
- ÇAĞRI MERKEZİ MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ,
- KURUMSAL MÜŞTERİ YÖNETİCİSİ,
- İŞ ZEKASI ANALİSTİ,
- PROJE MÜHENDİSİ,
- GENEL BAŞVURU (KIBRIS)
- ÇAĞRI MERKEZİ TAKIM ÜYESİ,
- SATIŞ MÜDÜRÜ.

Turkcell personel alımı iş ilanları 2015 yılında bu pozisyonlarla yapılacak olup bu pozisyonlar haricinde de elbette birçok ilan bulunmaktadır. Bu ilanları takip etmek ve güncel bilgi almak isteyenler internet sitemizi günlük olarak takip edebilir ve bilgi alabilirler. Günlük olarak Turkcell alımları hakkında bilgi veren internet sitemiz birçok firmayı da takip etmektedir. Yukarıda verdiğimiz ilanların detaylarını öğrenmek, diğer ilanlar hakkında bilgi sahibi olmak ve tüm bunlara başvuruda bulunmak isterseniz aşağıda yer alan link adresini kullanabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/turkcell-ve-grup-sirketleri-is-ilanlari-c2931-p21215/

Kaynak: İsbilgisi.com

16 Haz 2015 - 14:30 - KPSS'siz



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler