Türk Telekom Lise Mezunu Çok Sayıda Personel Alacak

Türk Telekom'un yayımladığı çok sayıda personel alım ilanları doğrultusunda kurumun çok sayıda açık pozisyonuna personel alımları yapılacak. Peki hangi pozisyonlara alım yapılacak? kimler başvuru yapabilecek?

Türk Telekom'un açık bulunan tam 26 adet pozisyonu bulunuyor. Kurum bu açık pozisyonlarına dair çok sayıda personel alım ilanı yayımladı. Personel alım ilanına başvurmak isteyen adayların en az lise mezunu olması şart.

ŞARTLAR NELERDİR?
Türk Telekom'un 26 adet açık pozisyonu bulunduğu için her pozisyon için farklı nitelik, şart ve belgeler isteniyor. Lakin genel şartlar 18-35 yaşları arasında olmak, erkek adaylar için askerliğini yapmış olmak ya da 2 yıl tecilli olmak, alım yapılacak illerde ikamet ediyor olmak,  diksiyonu düzgün olmak, esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilmek, etkili iletişim kurabilmek olarak sıralanıyor.

HANGİ POZİSYONLARA PERSONEL ALINACAK?
Türk Telekom bünyesine çok sayıda personel katmaya hazırlanıyor. Bahsi geçen personel alım ilanları başta İstanbul olmak üzere Türkiye genelinde farklı iller için oluşturuldu. Çok sayıda vatandaşa ve iş arayan adaylara hitap eden personel alımlarında çok sayıda pozisyona alım yapılacak. Kurumun açık pozisyonları; çağrı merkezi müşteri temsilcisi, ölçme değerlendirme uzmanı, müşteri temsilcisi, test analisti, uygulama geliştirme uzmanı, yabancı dil müşteri temsilcisi, engelli başvurusu ve genel başvuru olarak sıralanarak devam ediyor.

MEZUNİYET ŞARTI VAR MI?
Türk Telekom'un personel alım ilanlarına  lise mezunu, 2 yıllık meslek yüksek okul mezunu, üniversite mezunu ve açıköğretim fakültesi öğrencileri başvuru yapabiliyor.

PERSONELLERİN HAKLARI NELER?
TÜRK TELEKOM, personellerine  servis, özel sağlık sigortası, Yemek Kartı (Ticket, Multinet, Sodexo vb.) ve kaza sigortası imkanlarını sağlıyor. Personellerin çalışma saatleri sabah 7.30 akşam 17.00.

BAŞVURU VE İLAN METİNLERİ
TÜRK TELEKOM PERSONEL ALIM İLANI BAŞVURULARI internetten yapılabiliyor. Alttaki ilan linkine erişim sağlayarak kolayca başvuru yapabilir, ilan metnini görüp tüm ayrıntıları öğrenebilirsiniz.

Tüm personel alım ilanlarını takip etmekte zorlanıyor ve kendinize uygun ilanı bulamıyorsanız KPSS CAFE HABER SİTESİ'ni takipte kalınız. Tüm bunlar için ve grubumuza katılmak için --->tıklayınız   En hızlı erişim imkanları ve ios uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız android uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

http://www.kariyer.net/assistt-is-ilanlari-c14035-p4421/#tblFirmaIlanlari

kpsscafe.com.tr|ANKARA

09 Şub 2017 - 01:58 - KPSS'siz



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler