KPSS şartsız en az lisans mezunu Kızılay personel alımı yapacağını duyurdu

Türk Kızılayı kurumsal kimlik çalışmalarında kurumu bir adım öne taşıyacak ve ortaya çıkardığı çalışmalarla dikkat çekecek KPSS şartsız en az lisans mezunu grafiker personel alımı yapacağını açıkladı. Kızılay tarafından yayınlanan personel alım ilanına başvurular bugün başladı. Kızılay iş başvurusu için gerekli şartlar da aynı zamanda açıklandı. Kızılay iş ilanı detaylar haberimizde...

Türkiye genelinde yapılan projeler kapsamında insanların her türlü yardımına koşan Kızılay yeni bir personel alım ilanı yayınladı. Yayınlanan personel alım ilanında adaylarda aranan başvuru şartları da açıklandı.

KIZILAY YENİ İŞ İLANI YAYINLADI

Türk Kızılayı tarafından yayınlanan grafiker personel alım ilanında iş tanımı kısmında "Kurumsal Kimlik Çalışmaları kapsamında ihtiyaç gerektiren her türlü görsel materyalin tasarım işlerinin yapılması." ifadeleri yer aldı.

KIZILAY PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Kızılay'ın yayınladığı personel alım ilanında başvuru şartları arasında ilk olarak adayların sağlaması gereken şartlar arasında, lisans mezunu tercihen Görsel İletişim Tasarımı, Grafik Tasarımı bölümlerinden mezun olması gerektiği bildirildi. Ayrıca şu şartlar sıralandı:

·        Tercihen alanında en az 3 yıl deneyimli,

·        Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe Indesing vb. tasarım programlarına hakim ve programlar hakkında yenilikleri takip eden,

.        Tercihen iyi düzeyde İngilizce bilen,

·        MS Office programlarını iyi düzeyde kullanabilen,

·        Tercihen baskı teknolojileri konusunda bilgili ve video tasarım süreçlerine hakim,

·        Ekip çalışmasına yatkın,

·        Seyahat engeli olmayan,

·        Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek,

·        B Sınıfı sürücü belgesine sahip ve aktif araç kullanabilen,

·        Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış.

KIZILAY PERSONEL ALIM İLANINA BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ

07 Ara 2019 - 01:15 - KPSS'siz



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler