Kale Belediyesi KPSS'siz İlköğretim Mezunu Personel Alımı Başvuruları Sona Eriyor

Kale Belediyesi personel alım ilanı başvurularının sonuna gelinmiş olup, adayların ellerini çabuk tutması gerekmektedir. Kale Belediyesi personel alımının tüm ayrıntıları haberimizde...

Kale Belediyesi'nce geçtiğimiz günlerde yayımlanan ilan duyurusu kapsamında kuruma personel alımları yapılacağı adaylara iletilmişti.

Alım şartları, gerekli belgeler ve dahası yayımlanan duyuru ile kamuoyuna aktarılmıştı. 

13 Aralık 2016 tarihinden beri devam eden başvuruların son günleri içinde bulunmaktayız. Kale Belediyesi KPSS'siz ilköğretim mezunu personel alımı başvuruları 22 Aralık 2016 tarihinde sona erecektir. Malatya Kale Belediyesi KPSS'siz ilköğretim mezunu personel alımları yapacak olup, 2 adet Beton Parke ve Bordür Taşı Döşeme İşçisi alımı gerçekleştirecektir. Adayların en az ilköğretim mezunu olması şartı vardır. 

Adaylarda KPSS şartı aranmayacak olup, ilköğretim mezuniyeti dışında şu şartlar aranır;
*Bordür ve Kilit taşı Döşeme işçiliği sertifikası sahibi olması
*Karo İmal işçiliği setifika sahibi olması
*En az B sınıfı sürücü belge sahibi olması
*Çalıştığını SSK hizmet dökümü ile belgelemesi.

İlan hakkında ayrıntılı bilgi almak ve başvuru yapmak için adaylar İŞKUR il müdürlüklerine ve resmi web sayfasında ulaşması gerekmektedir. Daha ayrıntılı bilgiyi ilan metninden de edinebilirsiniz. İlan metninin tamamı için lütfen TIKLAYINIZ. Tüm personel alım ilanlarına KPSS CAFE'yi takip ederek ulaşabilirsiniz.
Kpsscafe.com.tr|ANKARA

21 Ara 2016 - 01:56 - KPSS'siz



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler