İl Özel İdaresine KPSS ŞARTSIZ Personel Alımları Yapılacak

İl Özel İdaresi tarafından yapılan açıklamalar doğrultusunda kuruma personel alımları gerçekleştirilecek. Alımlarda KPSS ŞARTI YOK! Peki hangi şartlar var? Başvuruları başlayan alıma dair tüm ayrıntılar haberimizde...

İl Özel İdaresine KPSS ŞARTSIZ Personel Alımları Yapılacak 

Gümüşhane İl Özel İdaresi, İŞKUR aracılığı ile personel alımlarında bulunacak. Başvurular 14 Temmuz'da başladı. Gümüşhane İl Özel İdaresi bünyesine kura seçimi ile 2 geçici tam süreli Silindir Operatörü ile 1 geçici tam süreli İş Makineleri Motor ve Aktarma Organları Bakım ve Onarımcısı alacak.

Gümüşhane İl Özel İdaresi, adaylarının özellikle GÜMÜŞHANE MERKEZ, KELKİT, ŞİRAN, TORUL, KÖSE, KÜRTÜN ilçelerinden olmasını istiyor. Adaylar kurumda 6 ay boyunca çalıştırılacak. Kura işlemleri 26.07.2017 tarihinde Öğleden Önce (09:00 - 12:00) yapılacak.

Gümüşhane İl Özel İdaresi personel alımlarında başvurular İŞKUR il müdürlükleri ile resmi web sayfasından kolaylıkla yapılabiliyor. Başvurular devam ediyor. 24 Temmuz 2017 tarihine kadar sürecek başvurular için daha fazla bilgi almak isterseniz kurum ile iletişime geçebilirsiniz.

Benzer haberler için lütfen buraya --->>tıklayınız   ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

15 Tem 2017 - 10:12 - KPSS'siz



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler