Birleşmiş Markalar Derneği 67.000 Personel Alacağını Açıkladı

Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı Sinan Öncel kuruma çok sayıda personel alımı yapılacağını açıkladı. Kuruma yakın zamanda 67.400 personel alımı planlanıyor. Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı Sinan Öncel'in açıklamaları haberimizde...

Birleşmiş Markalar Derneği'ne binlerce personel alımı yapılacak. Kurum, bünyesine almak istediği personel sayısını açıkladı.

Birleşmiş Markalar Derneği'ne alım yapılacak olan personellerin çoğunluğunun gençlerden seçilceği de açıklamalara eklendi.

PERSONEL BULAMIYORUZ!
Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı Sinan Öncel “Sektör özellikle gençlere büyük fırsatların kapısını aralıyor” diyerek kuruma binlerce personel alacaklarını açıkladı. Kuruma alınması planlanan personel sayısı 67.400 olarak açıklandı. İŞSİZLİK verilerini inceleyen ve görüşlerini belirten Başkan Öncel, personel alımlarında personel bulamadıklarını ifade etti.

FULL TİME, PART TİME! GENÇLERE FIRSAT!
Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı Sinan Öncel bu personel alımlarının en çok gençlerin işine yaracağını ve bu alımların gençlere büyük fırsat olduğunu açıkladı. Full time iş imkanı yanında kurum part time iş imkanları da sağlıyor. Öncel, “Gençlerin önüne öne önemli fırsatlar sunuyoruz. Özellikle üniversite öğrencilerine part time çalışma fırsatı veriyoruz. Haftalık çalışma programlarını gençlere bırakıyoruz. Okul sonrasında eğitim aldıkları marka bünyesinde tam donanımlı olarak iş hayatına katılmalarını sağlıyoruz. Tüm bunların yanında eğitim alanında fırsat denecek yatırımları onlara yapıyoruz. Yabancı dil bilen gençlere yurtdışının da kapılarını açıyoruz.” açıklamalarında bulundu.

Başkan'ın açıklamaları dahilinde kuruma 67.000 personel alınacak. Bu ilanlarına başvuru yapmak için kurumun insan kaynakları ile iletişime geçilmesi gerekiyor. Öncel, “Size uygun boş bir pozisyon bulacağınızdan şüpheniz olamasın” açıklamasını yaparak tüm gençleri kuruma davet etti.

Tüm memur alımları için KPSS CAFE HABER SİTESİ'ni takip etmeye devam ediniz. Facebook memur grubumuza katılmak için --->tıklayınız ios uygulama için ----> tıklayınız android uygulama için ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

16 Şub 2017 - 22:31 - KPSS'siz



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

Cahit GÖKMEN - Ben çalışmak istiyorum KPSS den 63 puan aldım

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Şubat 22:31


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler