Belediyelere KPSS ŞARTSIZ 20 Personel Alımı Yapılıyor (En Az İlköğretim Mezuniyeti)

İŞKUR işbirliği ile hazırlanan ilanlar kapsamında belediye kurumlarına personel alımları yapılacak. Hemde adayların KPSS puanına sahip olmasına gerek yok. Peki alınacak pozisyonlar neler?

Belediyeler toplamda 20 adet personel alımı yapacak. Alımlar İŞKUR ile yapılacak.

Alım yapılacak olan pozisyonlar ve sayıları; 1 Kepçe Operatörü, 4 beden işçisi, 7 şoför, 8 adet İtfaiyeci olarak adaylara belirtildi.

Belediyelerde çalışmak isteyen adayların en az ilköğretim, en çok lisans mezunu olması gerekiyor. Adayların KPSS'ye girmiş olması ve belli bir puana sahip olması istenmiyor.

Alım yapacak olan belediye kurumları ise, KÜTAHYA ÇAVDARHİSAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI, KARABÜK YENİCE BELEDİYE BAŞKANLIĞI, AFYON AHMETPAŞA BELEDİYE BAŞKANLIĞI olarak belirlendi.

Alımlar kura ile yapılacak olup, kura işlemlerinin yapılacağı tarih ve yer bilgileri şu şekildedir;
AHMETPAŞA BELEDİYE BAŞKANLIĞI kepçe opetörü ile beden işçisi alımı kura işlemi BELEDİYE TOPLANTI SALONU'nda 26.01.2017 tarihinde saat 10:00 - 11:00 arasında, YENİCE BELEDİYE BAŞKANLIĞI itfaiyeci ve şoför alımı kura işlemi YENİCE BELEDİYESİ TOPLANTI SALONU'nda 26.01.2017 tarihinde Gün Boyunca, ÇAVDARHİSAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI beden işçisi alımı kura işlemi ÇAVDARHİSAR BELEDİYESİ TOPLANTI SALONU'nda 27.01.2017 tarihinde 10:00 - 11:00 arasında gerçekleşecek.

BAŞVURULAR;
BAŞVURULAR tüm belediyeler ve pozisyonlar için 13 OCAK 2017 tarihinde başlamış olup, 23 OCAK 2017 tarihinde sona erecek. Başvurular, İŞKUR resmi web sayfasından ve il müdürlüklerinden yapılacak olup, daha ayrıntılı bilgi yine İŞKUR'dan alınacak.

Mobil uygulamalarımız için TIKLAYINIZ. Facebook grubumuza üyelik için TIKLAYINIZ.
KPSSCAFE.COM.TR|ANKARA

13 Oca 2017 - 22:50 - KPSS'siz



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

03

aydın - adam gibi site linki filan koyar insan reklamdan para kazanma derdiniz başka bişey değil

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Ocak 22:50
02

Murat - 6 ay veya 1 yıl sözleşmeli çalıştırılır sonra çıkartılır. Torpili varsa kadrolu olur çalışır. Elimizdeki diploma ve M.E.B onaylı 16 ayrı sertifikaları en sonunda meydana çıkıp yaktiracaksiniz bana sabır sabır nereye kadar be

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Ocak 22:50
01

ORHAN ÇAĞMEL - NE YAPAYIM BEN EVLİYİM 3 AY SONRA KIZIM OLACAK ASKERE GİTMEDİM KPSSDEN 83 ALDIM AMA ATAMA OLMUYOR NE YAPAYIM ÖLEYİMMMİ

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Ocak 22:50


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler