Başvurular başladı : 8 ilde KPSS'siz bekçi alımı yapılacak!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden 8 ilde KPSS'siz bekçi alımı ilanları yayınlandı. Özel kurumlar tarafından İŞKUR üzerinden yayınlanan bekçi alımı ilanlarına başvurular bugünden itibaren başladı. İŞKUR bekçi alımı ilanına başvuru yapmak isteyenler için ayrıca personel alımı başvuru şartları da aktarıldı. İŞKUR bekçi alımı detayları haberimizde...

Türkiye genelinde merakla EGM bekçi alımı ilanı bekleyenlerin yanı sıra İŞKUR üzerinden bekçi alımı ilanı bekleyenler için de  İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa başta olmak üzere Yozgat, Nevşehir, Gaziantep ve Kocaeli'de özel kurumlar tarafından bekçi alımı ilanı yayınlandı.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yayınlanan bekçi alımı ilanına başvuru yapacak olan adaylarda KPSS şartı aranmadığı görüldü.

KPSS'siz 8 ilde yayınlanan bekçi alımı başvuru şartları da detaylı bir şekilde açıklandı.

BEKÇİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI:

- T.C. Vatandaşı olmak,

- İlköğretim, Lise, önlisans ve lisans mezunu olmak yurt dışı okullardan mezun olanların denklik belgesine sahip olmaları,

- 18 yaşını tamamlamış olmak,

- Fiziki şartlarda erkeklerde ve bayanlarda herhangi bir sıkıntı çıkartacak engele sahip olmaması (Engelli adaylar için gerekli şartlar ilan detaylarında belirtilmiştir)

- Adayların sağlık yönetmeliği şartlarını taşımları, silah taşımaya engel bir durumun olmaması, herhangi bir yüz kızartıcı suçtan ceza almamış olmaları.

BEKÇİ ALIM İLANLARI YAYINLANDI

Bekçi alımı yaparak istihdama destek veren kurumlar ise şöyle:

İŞKUR BEKÇİ ALIMI İŞ İLANLARINA BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ

22 Oca 2020 - 12:19 - KPSS'siz



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

02

mrx - yahu bu çarşı ve mahalle bekçisimi ki ? EGM'ye bağlı çarşı ve mahalle bekçisimi bu ?

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 22 Ocak 12:19
01

Ceren - Ya ne kadar abartı ve sahte haber o zaman işkur bekçi alımı desene neden algı olusturuyorsunuz Haberleriniz abartı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ocak 12:19


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler