Neye nerden başlayacağımı henüz bilmiyorum

özer lütfi ARKUN Adlı üyemiz soruyor;İyi akşamlar hocam.

özer lütfi ARKUN Adlı üyemiz soruyor;
İyi akşamlar hocam.Ben sınava lise düzeyinde gireceğim neye nerden başlıcamı henüz bilmiyorum aşırı bir karamsarlık var.Bugün uzman kariyer lise önlisans setini aldım.93-95 arası bir puan almam gerekiyor.Sınava kadar yeterli sürem var mı?Birtürlü nerden başlıycamı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

hakan_alp Adlı Yetkilimizin Cevabı;
Önünüzde yeterli vakit bulunuyor bu konuda karamsar olmayın.Almanız gereken puan oldukça yüksek ancak imkansız değil.Matematik temeliniz şu anda ne durumda bilmiyorum ancak 30'da 25 ve üzeri yapabilecek düzeye gelirseniz sizin için daha iyi olacaktır.Alt yapınız zayıfsa yardım alabileceğiniz birileri var ise onlardan yardım alın veya gücünüz varsa özel ders alın derim.Bunlara ek olarak videolu anlatımlarımızı da inceleyebilirsiniz.
Diğer tüm alanlar sözel olduğu için okuduğunuzu anlama ve yorumlama kabiliyetinize bağlı olarak başarınız şekillenecektir.Tabi bunları güçlendirmek sizin elinizde.Tek çaresi var o da bol soru çözümü.Birden fazla soru bankası kaynakları edinip konu çalışması yaptıktan sonra bol soruyla takviye yapın konuların pekiştiğini göreceksiniz.2 haftada bir de deneme yapar durumunuzu görürseniz moral motivasyonunuz gün geçtikçe artacaktır.
Çalışmalarınızda başarılar dilerim..

20 May 2014 - 17:07 - KPSS Rehber



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler