2012 kasım atamaları

oğuz dönmez Adlı üyemiz soruyor;hocam iyi günler bilindiği üzere kasım atamaları kadroları belli oldu bölümüm kamu yönetimi ve puanım 86,7 iibf sıralamamda 2700 dür bu durumda nasıl bi tercih yaparsam atanma sansım olur sizce bu atamalarda atanabilirmiyim sgk ve maliye bakanlığı istiyorum doğu güneydoğu dışındaki bölgelere atanma sansım nedir sizce simdiden tesekkür ederim.

oğuz dönmez Adlı üyemiz soruyor;
hocam iyi günler bilindiği üzere kasım atamaları kadroları belli oldu bölümüm kamu yönetimi ve puanım 86,7 iibf sıralamamda 2700 dür bu durumda nasıl bi tercih yaparsam atanma sansım olur sizce bu atamalarda atanabilirmiyim sgk ve maliye bakanlığı istiyorum doğu güneydoğu dışındaki bölgelere atanma sansım nedir sizce simdiden tesekkür ederim...

hakan_alp Adlı Yetkilimizin Cevabı;
İyi günler , puanınız gayet iyi görünüyor ilk alımlarda bile atanma ihtimaliniz olabilir ancak olmazsa da 2.atamada büyük olasılıkla atanırsınız diye düşünüyorum.Maliye ve SGK düşünüyorsanız (şayet kadro verilirse) aklınıza yattığı şekilde tercihlerinizi yapın bu aşamada önerilecek pek bir şey yok yani siz belirlemişsiniz.Aksi halini düşünmeniz gerekir yani bu atamada maliye sgk kadro vermeyebilir bu aşamada üniversiteler-belediyeler gibi kurumları tercih etmenizi pek önermem.Tam olarak kadro dağılımları açıklansın tekrar yorumlayalım şimdiden net yorum yapmamız yanlış olur.

23 May 2014 - 00:22 - KPSS Rehber



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler