SGK KPSS Puanı ile 400 Personel Alımı Başvuruları Devam Ediyor

Sosyal Güvenlik Kurumu'nca yayımlanan ilan duyurusunda kuruma 400 adet personel alımı yapılacağı kamuoyuna bildirilmişti. Başvurular devam ediyor. Önümüzdeki günlerde de sürecek olan başvurular 13 Ocak 2017 tarihinde sona erecek. Peki kimler SGK'nın kabul ettiği 400 personelin içinde yer alabilecek?

Sosyal Güvenlik Kurumu'nun yayımladığı ilan duyurusu ile kuruma 400 personel alınacağı hem açıklanmış hem de başvurular alınmaya başlanmıştı.

Sosyal Güvenlik Kurumu 400 adet personel alıyor. Peki bu alımları hangi şartlara göre yapacak? Adayların öncelikle KPSS'den en az 75 puan almış olması gerekiyor. Bunun yanında bir takım şartlar daha bulunuyor.

Tüm kamuya personel alımları ve çok daha fazlası hakkında bilgi almak ve aklınıza aklınıza takılan soruların cevabını bulmak isterseniz FACEBOOK GRUMUZA ÜCRETSİZ üye olunuz. ÜCRETSİZ ÜYELİK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ.

Sosyal Güvenlik Kurumu, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesine uymak, 35 yaşını doldurmamış olmak, KPSS 111 ve KPSS 113 puan türlerinden en az 75 puan almış olmak, Görevini yapmaya engel bir durumu bulunmamak, Kurumca açılan giriş sınavlarında ikiden fazla başarısız olmuş olmamak şartlarını bünyesine taşıyan adaylardan 400 tanesini bünyesine kabul edecek.

Sosyal Güvenlik Kurumu başvurular 2 Ocak 2017'den beri devam ediyor. BAŞVURULAR 13 Ocak 2017 tarihinde son bulacak. Alımı yapılacak olan pozisyon ise Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcısı olarak belirlendi.

SGK alımı hakkında çok daha fazla bilgi için lütfen BURAYA TIKLAYINIZ.

SGK'nın diğer 47 PERSONEL ALIM İLANI İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ.

Mobil uygulamalarımız ile haberlere anında erişim imkanı bulabilirsiniz. ÜCRETSİZ MOBİL UYGULAMALARIMIZ İÇİN TIKLAYINIZ
Kpsscafe.com.tr|ANKARA

07 Oca 2017 - 20:28 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler