Şerifebacı Öğretmenevi İşçi Alımı Başvuruları Sona Eriyor (KPSS'den 60 Puan)

Şerifebacı Öğretmenevi'nce yayımlanan duyurusunda kuruma işçi alımları yapılacağı kamuoyuna aktarılmıştı. Şimdi ise başvurular sona eriyor. Tüm detaylar haberimizde...

Şerifebacı Öğretmenevi'nin geçtiğimiz hafta ilana çıktığı işçi alım ilanına başvurular devam ediyor. Lakin başvurular önümüzdeki gün sona erecek.

Şerifebacı Öğretmenevi tarafından İŞKUR işbirliği ile hazırlanan alım ilanı kapsamında Resepsiyon Görevlisi ile Ambar/Depo Görevlisi alımı gerçekleştirilecektir.

Tüm KPSS düşük puanlı personel alımları için Facebook grubumuza üye olunuz. Ücretsiz üyelik için TIKLAYINIZ.

Şerifebacı Öğretmenevi alım ilanına başvurular 30 Aralık 2016 tarihinde sona erecektir. Başvurular İŞKUR resmi web sayfasından ve il müdürlüklerinden yapılmaktadır.

Şerifebacı Öğretmenevi personel alımına başvuracak adayların KPSS sınavına girmiş olması ve en az 60 puan almış olması gerekmektedir. Bunun yanında adayların en az önlisans mezunu olması şarttır.

Gerekli Şartlar Nelerdir?
Depo görevlisi alımları için adaylarda aranan şartlar;
Altı ay deneyimli olduklarına dair bonservis,Sgk hizmet dökümü,okul staj belgesi ile belgelemek ve Bilgisayar işletmenliği sertifikası yahut transkript belgeleri ile belgelendirmek olarak sıralanmakta iken,

Resepsiyon Görevlisi alımı için aranan şartlar ise, Orta düzeyde İngilizce bildiklerine dair sertifika ile belgelemek, 6 ay deneyimli olduklarına dair bonservis,Sgk hizmet dökümü,okul staj belgesi ile belgelemek, Bilgisayar işletmenliği sertifikası yahut transkript belgeleri ile belgelendirmek olarak belirlenmiştir.

Şerifebacı Öğretmenevi personel alımı hakkında ayrıntılı bilgi almak ve başvuru için İŞKUR ile iletişime geçiniz. Benzer alım ilanları için lütfen Mobil uygulamalarımızı cep telefonunuza yükleyiniz. Mobil uygulamalarımız için lütfen TIKLAYINIZ.

Kpsscafe.com.tr|ANKARA

29 Ara 2016 - 22:39 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler