Öğretmenevine İlkokul ve Lise Mezunu Personel Alınacak (KPSS Şartlı, KPSS Şartsız)

İŞKUR işbirliği ile hazırlanan personel alım ilanları kapsamında öğretmenevine personel alımları yapılacak. 2 Pozisyona yapılacak alımların tüm ayrıntıları adayların erişimine sunuldu. İlan metni hakkında bilgi sahibi olmak için haberimize göz atınız.

Öğretmenevine KPSS 60 puan ve kura işlemi ile personel alınacak 

AYdın Kuşadası Öğretmenevi tarafından İŞKUR resmi web sayfasından yayımlanan ilan duyuruları kapsamında kuruma 2 adet personel alımı gerçekleştirilecek. İŞKUR işbirliği ile yayımlanan ilan duyurularında gerekli tüm bilgiler kamuoyuna açıklandı.

HANGİ POZİSYONLARA PERSONEL ALINACAK? Aydın Kuşadası Öğretmenevi'ne bir adet geçici zamanlı garson, 1 adet geçici zamanlı Oda Görevlisi (Turizm) alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI / ALIM ŞEKLİ 

Aydın Kuşadası Öğretmenevi bünyesine alınacak olan Garson (Servis Elemanı) en az lise mezunu olmalı. KPSS'den 60 puana sahip olması gereken adaylar, kuruma alındıkları takdirde geçici tam süreli olarak çalıştırılacak.

Aydın Kuşadası Öğretmenevi personel alım ilanı dahilinde kuruma alınacak olan Oda Görevlisi en az ilköğretim, en fazla lise mezunu olacak. Alımlar kura ile yapılacak olup, işçi kurumda geçici tam süreli olarak çalışacak. Kura işlemi KUŞADASI 1.NOTERLİĞİ'nde 27.03.2017 tarihinde saat 10:00 - 11:00'de yapılacak.

BAŞVURU SÜRECİ SON BAŞVURU TARİHİ
AYdın Kuşadası Öğretmenevi 2 adet geçici işçi alım ilanı başvuruları, 17 Mart 2017'ye kadar sürecek. Başvurular İŞKUR il müdürlüklerinden ve resmi web sayfasından yapılabilecek. Daha fazla bilgi almak isterseniz İŞKUR ile iletişime geçebilirsiniz. AYdın Kuşadası Öğretmenevi personel alımı  "Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik" kapsamında yapılacak.

Tüm eğitim haberlerinden, gündem gelişmelerinden, memur alımlarından anında haberdar olmak için KPSS CAFE haber sitesini takip ediniz. Sizler için hazırlanan kolay erişim imkanları olan ---> Grubumuza katılmak için --->tıklayınız   En hızlı erişim imkanları ve ios uygulamamız ----> tıklayınız android uygulamamız ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

09 Mar 2017 - 00:31 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

Tugba - Alti ustu garson alınacak onun için bile lisemezunu yok iste kpss den su kadar puan almis olsun diye kurallar istekler sunuyosunuz. Cok merak ediyorum siz acaba bu kadar egitim almismisinizda insanlari bu şekilde bi kaliba koyuyosunuz adam lise mezunu olsa sizce garsonluk mu yapar? Ulkemuz ne hale dusmus vah!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Mart 00:31


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler