Kurtalan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Personel Alımında Son Günler! (KPSS 60 Puan)

Kurtalan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alım ilanı başvuruları 3 Nisan 2017 tarihinde sona erecek. Alım hakkındaki tüm ayrıntılar haberimizde...

Kurtalan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Personel Alımında Son Günler! (KPSS 60 Puan)

Kurtalan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nca geçtiğimiz haftalarda yayımlanan ilan duyurusu kapsamında kuruma personel alımı yapılacak. Başvurular sürüyor.

Kurtalan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alım ilanı dahilinde KPSS 60 puan ile SYDV Personeli alacak. Alım ilanına  KPSS'den en az 60 puana sahip, 4 yıllık İnşaat Mühendisi Bölümü mezunu olan, İlçede en az 6-aydan itibaren ikamet ediyor olan, B Sınıfı Sürücü belgesine sahip olan adaylar başvuruda bulunabilecek.

ALINACAK POZİSYON VE ŞARTLAR

Kuruma 1 adet Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi unvanında çalıştırılmak üzere personel istihdam edilecek. Kurtalan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na başvuruda bulunmak isteyen adayları uzun bir şart listesi bekliyor. Gerekli şartlar Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, Mülakatın yapıldığı gün 18 yaşını bitirmiş olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmak, Erkekler için Askerlik görevini yapmış veya muaf olmak, askerlik ile ilişkisi bulunmamak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak olarak sıralanarak devam ediyor. Tamamına ilan linkinden ulaşabilirsiniz.

BAŞVURULAR

Kurtalan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alım ilanına BAŞVURULAR 27/03/2017 tarihinde başlayıp, 03/04/2017 tarihi saat 17.00’de son bulacak. Daha fazla bilgi almak isterseniz alttaki ilan linkine tıklayıp, kurum ile iletişime geçebilirsiniz.

İLAN METNİ;

Kurtalan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı KPSS 60 Puan ile Personel Alımı

Memur alımları hakkındaki ayrıntılar, bilgiler, haberler ve duyurular için KPSS CAFE'yi takip edebilirsiniz. Sizler için hazırladığımız kolay erişim imkanlarımızı hemen şimdi indirin!

Grubumuza katılmak için --->tıklayınız   En hızlı erişim imkanları ve ios uygulamamız ----> tıklayınız  android uygulamamız ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

31 Mar 2017 - 20:15 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler