KPSS'den En Az 60 Puan ile Zabıta Memuru Alınacak

CİZRE BELEDİYE BAŞKANLIĞI'na kpss puan üstünlüğüne bakılarak 30 adet zabıta memuru alımı yapılacak. Kurumun resmi web sayfasında yayımlanan ilan duyurusunun tamamı haberimizde...

Cizre Belediye Başkanlığı'na KPSS'den En Az 60 Puan ile 30 adet Zabıta Memuru Alınacak

Cizre Belediye Başkanlığı 24 Ocak 2017 tarihinde resmi web sayfasında yayımladığı ilan duyurusu kapsamında kurumuna 30 adet zabıta alacağını kamuoyuna duyurdu.

Cizre Belediye Başkanlığı 30 adet zabıta memuru alım ilanı doğrultusunda kuruma alınacak olan 30 adet zabıta memuru KPSS puan üstünlüğüne göre alınacak. İlana KPSS'den 60 puan almış kişiler başvurabilecek. Bunun yanında kurum adaylarda bazı şartlar daha aranıyor. Şartlara uymayan adaylar başvuruda bulunamayacak.

GEREKLİ ŞARTLAR; Adaylarda aranan şartlar şu şekilde sıralanıyor; Ön lisans ve Üniversite mezunu olmak, Tartılma ve ölçülme aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydıyla erkeklerde en az 1.75 m, kadınlarda en az 1.60 m, boyunda olmak ve boyun 1 m, den fazla olan kısmı ile kilosu arasında ( +, – ) 10 kg. dan fazla fark olmamak, Sınavın yapıldığı tarihte 25 yaşını doldurmamış olmak.

BAŞVURU SÜRECİ; Cizre Belediye Başkanlığı personel alım ilanına başvurular başladı. Başvurular, şartlara tam olarak uyan adaylar tarafından 1 Şubat 2017 tarihine kadar Devlet Personel Başkanlığı'na yapılacak. Daha fazla bilgi almak için lütfen TIKLAYINIZ. Başvuru için lütfen TIKLAYINIZ.

grubumuza katılmak için --->tıklayınız  ios uygulama için ----> tıklayınız android uygulama için ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

24 Oca 2017 - 20:37 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

08

volkan - Sanki subay aliyor 175 boy su bu ne bu la zaten torpil on sirada oynuyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Ocak 20:37
07

Yeter - Yine bizi kandirdilar osym dediki yas siniri yok ama herkes kpss girdiler atamaya gelince yaş siniri var bu nasil adalet bu nasil hak ve hukuk millete yazik gunah cok uzgunuum

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Ocak 20:37
06

Erhan - Kamuya alinacak personellerde neden bukadar adaletsizce davraniliyo. Bazi istihtam bolumlerinde yas siniri konulmasi oldukca yalnis bir uygulama ve Düz lise olupta 30 yas uzeri genclerin hakki yiyiliyor. Bari bizlere sinava girmeyin. Yasiniz ve sansiniz yok denecek kadar az deselerdi, bizde kayit parasini bir baska derdimize verirdik. Hepsi bir yana umut verip bizlerle dalga geciyorlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Ocak 20:37
04

Sinan - Başvuru yapamıyorum bu konu da bilgisi olan yardimci olur mu

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Ocak 20:37
03

yelizzz - Ben o ücreti ödemek için kuruş kuruş biriktirdim umudum du çünkü ama ne oldu bomboş ...Emeklisi gelip geçen bi çok kişiler var onların yerine gençler geçse kötü mü olur.Adamlar rahata alışmış,birikim yapıyo.Sorsanız çocuk okutuyolar ücret yetmiyo.Ama bi araştırsalar en iyi ev en iyi arabalar en iyi yaşam standartı.PEKİ BİZLER NE YAPALIM?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Ocak 20:37
02

hakan paltacı - tıklayınca direk devlet personel başkanlığının sayfasına atıyor oradada bulamadım

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Ocak 20:37
01

Firdevs - Yaş sınırını varsa bu kadar billeti niye sınav yaptınız yoksa konuşulanlar dugrumu para içinmi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Ocak 20:37


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler