KPSS'den 60 ve Üzeri Almış Adayların İçinden 22 Kamu Personeli Alınıyor

KPSS ile açıktan memur atamaları sürüyor. Alım ilanları gün gün yayınlanıyor ve adayların başvuruları alınıyor. Alım ilanında gerekli açıklamalar yapıldı. Bizlerde siz değerli okuyucularımız için alımın detaylarını derledik.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı KPSS'den 60 ve Üzeri Almış Adayların İçinden 22 Kamu Personeli Alıyor

Samsun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürlüğü'nce yapılan açıklama dahilinde kuruma 22 personel alımı yapılacak.

Samsun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürlüğü asdep personeli alım sürecine katılan kurumlardan biri oldu ve geçtiğimiz gün alım ilanı yayımladı. Başvurular 17 Nisan 2017'de başlayacak.

ASDEP PERSONEL ALIMI SÜRECİ tüm hızı ile devam ediyor. Adaylar heyecan içinde başvurularını yapmayı sürdürüyor. Alım ilanına  KPSS P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, Türk vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, askerlikle ilişiği bulunmamak, adli sicil kaydı bulunmamak, görevini devamlı yapmasına engel fiziksel veya akıl hastalığı olmamak gibi şartlara uyum sağlayan adaylar başvuru yapabilecek.

Samsun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürlüğü personel alım ilanına başvuracak adayların ayrıca 4 yıllık Sosyal Hizmet, Psikoloji, Sosyoloji, Çocuk Gelişimi, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, Aile ve Tüketici Bilimleri bölümlerinden ya da bu bölümlere denkliği YÖK tarafından kabul edilen kurumlardan mezun olmuş olması da şart tutuldu.

BAŞVURULAR
Samsun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürlüğü asdep personel alım ilanı başvuruları  17 Nisan 2017 ile 28 Nisan 2017 tarihleri arasında kuruma şahsen yapılacak. Adayların yanlarında gerekli belgeleri de getirmeleri gerekiyor.

Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce “Aile Sosyal Destek Programı” kapsamında özel hizmet alımı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak isterseniz lütfen kurumun resmi web sayfasına erişim sağlayınız. Daha fazla personel, memur, işçi alımı ilan duyurusuna erişim sağlamak için KPSS CAFE'yi takip ediniz.

KPSS CAFE'nin kolay erişim imkanlarına anında kolayca ulaşın!  memur grubumuza katılmak için --->tıklayınız  En hızlı erişim imkanı olan ios uygulamamız ----> tıklayınız android uygulamamız ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

09 Nis 2017 - 18:35 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler