Korkut Ata Üniversitesi KPSS'den 60 Puan ile Öğretmen Alımları Yapıyor

Korkut Ata Üniversitesi'nce yapılacak olan alımlarda adayların KPSS'den En Az 60 Puana ihtiyacı var. Alımlar hangi pozisyonlara yapılacak? Başvurular nasıl gerçekleştirilecek? Tüm ayrıntılar ve ilan metni haberimizde yer alıyor.

Korkut Ata Üniversitesi KPSS'den 60 Puan ile Öğretmen Alımları Yapıyor

Korkut Ata Üniversitesi KPSS En Az 60 Puan ile 3 adet okul öncesi öğretmeni alımında bulunacak. Başvurular Başladı

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi adaylarında öncelikle KPSS'den en az 60 puan şartını görmek istiyor. Ardından Adayların ilgili bölümden lisans mezunu olması ve erkek adayların askerlik ile ilgisinin bulunmaması isteniyor.

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi 3 adet okul öncesi öğretmeni alımına başvuruların başladığını aktarmıştık. Başvurular 10 gün boyunca devam edecek. BAŞVURULAR işkur resmi web sayfasından kolayca yapılabilecek. Ayrıca müraacatlar gerekli belgeler ile beraber il müdürlüklerinden de yapılabiliyor.

GEREKLİ BELGELER İSE Özgeçmiş, Mezuniyet belgesi, Erkek adaylar için askerlik durum belgesi, Onaylı hizmet belgesi, Nüfus cüzdanı fotokopisi, 2 adet vesikalık fotoğraf, Adli sicil kaydı, Sağlık raporu olarak sıralanıyor. Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi okul öncesi öğretmeni alımına dair ayrıntılı bilgi için lütfen İŞKUR'a erişiniz. Başvurular için son gün 21 Ağustos 2017!

Gruba katılmak için buraya --->>tıklayınız   ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

11 Ağu 2017 - 18:50 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler