İMMİB KPSS Puanı ile Memur Alıyor! Alım Kılavuzu Yayımlandı

İMMİB'ce yayımlanan ilan duyurusu kapsamında kuruma kamu personeli alımı yapılacağı memur adaylarına açıklandı. Gerekli tüm ayrıntılar kamuoyunun erişimine sunuldu. Ayrıntıların tamamı haberimizde...

İMMİB KPSS Puanı ile Memur Alıyor! Alım Kılavuzu Yayımlandı
İMMİB KPSS Puanı ile Memur Alıyor! Alım Kılavuzu Yayımlandı
Haber albümü için resme tıklayın

İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri tarafından KPSS'den en az 70 puan ile 10 adet memur alımı yapılıyor!

İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri 10 Mart 2017'de bir memur alım ilanı yayımladı. İlan duyurusunda alım süreci, başvuru şartları ve gerekli tüm ayrıntılara yer veren İMMİB, Uzman Yardımcısı, İdari Memur ile İdari Memur (Engelli kontenjandan) alımı gerçekleştirecek. Alımlar sözlü sınav kapsamında sonuçlanacak.

İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri memur alımları maden, elektrik, muhasebeci finansman, fuar, idari işler, genel sekreterlik gibi şubelerde istihdam edilecek.

GEREKLİ ŞARTLAR NELERDİR?
İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri MEMUR ALIMINDA adaylarda Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Askerlik görevini yapmış veya erteletmiş veya bu görevden muaf olmak, 18 yaşını bitirmiş olmak, Uzman Yardımcısı için, dört yıllık eğitim veren üniversitelerin belirtilen bölümlerinden ya da bu bölümlere denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından onaylanmış yabancı üniversitelerden mezun olmak veya dört yıllık üniversite mezunu olmak kaydıyla Tablo 1'de belirtilen bölümlerden yüksek lisans derecesi olmak; İdari Memur için Üniversitelerin 4 yıllık Fakülte yada 2 yıllık Meslek Yüksek Okullarının belirtilen bölümlerinden mezun olmak veya sınav tarihi itibariyle mezun olabilecek durumda olmak, 01/01/2017 tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak gibi çok sayıda şart bulunuyor.

Ayrıca adayların KPSS'den en az 70 puan almış olması şart. Başvuru yapacak kişilerin mezuniyet durumu, mezuniyet bölümü de KPSS puan türü de önemli. Bu şartları ise şu şekilde sıralamak mümkün;

BAŞVURULAR NEREYE NE ZAMANA KADAR YAPILIR?
MEMUR ALIM İLANI BAŞVURULARI 20 Mart 2017 tarihi saat 17.00'a kadar
şahsen veya posta ile yapılacak. Müracaatlar kurumun genel sekreterliğine yapılacak. Başvuruda adaylardan bazı belgeler isteniyor.

GEREKLİ BELGELER NELERDİR?

Adaylar; www.immib.org.tr'den temin edilecek İş Talep Formu, T.C. kimlik numarası yazılı beyanı, İki adet vesikalık fotoğraf, Öğrenim diploması veya Mezuniyet belgesinin fotokopisi, KPSS ve EKPSS Sınav Sonuç Belgesi, Uzman Yardımcısı kadrosuna başvuran adaylar için Yabancı Dil Sınavından asgari puanı aldığını gösterir belgesi, Engelli Personel için en az %40 engel durumunu gösterir resmi sağlık raporunun fotokopisi, Güncel Özgeçmiş belgelerinin asılları ile başvuru yapabilecek. Sözlü sınav ise 27 Mart 2017'den sonra adaylara duyurulacak. Daha fazla bilgi için kurumun resmi web sayfasına inceleyebilir, iletişime geçebilirsiniz.

Memur adayları ile fikir alışverişi yapmak için --->tıklayınız   ios mobil uygulamamızı indirip anında haber almak isterseniz ----> tıklayınız android mobil uygulamamızı yüklemek için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

10 Mar 2017 - 20:42 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler