İlkokul Öğretmenleri Sağlık Sosyal Yardım Sandığı GM Kamu Personel Alımları Yapacak

İlkokul Öğretmenleri Sağlık Sosyal Yardım Sandığı'nca yayımlanan ilan duyurusu kapsamında kuruma kamu personel alımı yapılacak. Alımlar KPSS puanları ile gerçekleşecek. Diğer sorularınızın tamamını haberimizde cevaplandırdık.

İlkokul Öğretmenleri Sağlık Sosyal Yardım Sandığı Genel Müdürlüğü 2 Şubat 2017 tarihinde resmi web sayfasında bir ilan duyurusu yayımladı. Yayımlanan ilan duyurusu kapsamında personel alımı hakkındaki tüm ayrıntılara açıklık getirildi.

İlkokul Öğretmenleri Sağlık Sosyal Yardım Sandığı'na 10 adet kamu personeli alımı yapılacak. Alınan 10 adet kamu personeli 4857 sayılı iş kanununa göre daimi olarak istihdam edilecek.

İlkokul Öğretmenleri Sağlık Sosyal Yardım Sandığı personel alım ilanına başvurmak isteyen adaylar başvurularını 22 Şubat 2017 tarihi saat 17:00’ye kadar gerçekleştirecek.

GEREKLİ ŞARTLAR NELERDİR?
İlkokul Öğretmenleri Sağlık Sosyal Yardım Sandığı personel alımı için gerekli şartlar, İktisat, İşletme, Maliye, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinden veya bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul edilen yurt içi ve yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak, 2015 veya 2016 yılında düzenlenen KPSS sınavlarından en az 70 puan almış olmak,  İyi derecede bilgisayar kullanabilmek, askerlikle ilişiği bulunmamak, son başvuru tarihi itibariyle 18 yaşından küçük olmamak, sağlık sorunu bulunmamak olarak sıralanıyor.

İlkokul Öğretmenleri Sağlık Sosyal Yardım Sandığı kamu personeli alım ilanı tam metni için lütfen TIKLAYINIZ.

Memur adayları FACEBOOK grubumuza katılmak için --->tıklayınız   En hızlı erişim imkanları ve ios uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız android uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız 

kpsscafe.com.tr|ANKARA

02 Şub 2017 - 19:40 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler