İl Özel İdaresi Kadrolu Personel Alımı (KPSS 50 puan) Hakkında Önemli Güncelleme

İl Özel İdaresi'nce yapılacak olan personel alımları hakkında önemli bir düzeltme ilanı yayımlandı. 27 Şubat 2017 tarihinde DPB'de yayımlanan duyuru ile değişiklikler açıklandı. Güncel ilan haberimizde...

İl Özel İdaresi, bünyesine 18 adet kadrolu personel alımı yapacak. Hem de bu alımlar KPSS 50 puan şartı ile gerçekleşecek!

Bolu İl Özel İdaresi daha önce DPB'de bir ilan yayımlamış ve personel alacağını açıklamıştı. 27 Şubat 2017 tarihinin ilk dakikalarında yayımlanan ilan duyurusu kapsamında ise ilan üzerinde değişiklikler yapıldığı kamuoyun açıklandı.

Bolu İl Özel İdaresi kadrolu personel alımı başvuruları için Adayların KPSS'ye girmiş olması ve 50 puan almış olması, lisans ve önlisans mezunu olması gerekiyor. Kuruma bu alımlar kapsamında inşaat, harita, orman, elektrik, ziraat, makine mühendisi, şehir planlamacısı, elektrik ve makine teknikerleri, oto elektrik teknikeri ve bilgisayar programcısı pozisyonlarında personel alımı gerçekleştirilecek.

İlanda yapılan düzenleme nedir?
Bolu İl Özel İdaresi personel alım ilanında yapılan düzenleme ziraat mühendisi pozisyonunun şartları, gerekli belgeleri ve sözlü sınav sonucu hakkındaki bilgilerdir. Düzenlenen kısım için lütfen TIKLAYINIZ.

Bolu İl Özel İdaresi 18 PERSONEL alım ilanı başvuruları ve ilanı için lütfen TIKLAYINIZ.
Memur adayları grubumuza katılmak için --->tıklayınız   En hızlı erişim imkanlarına erişim sağlayıp ios uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız android uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

27 Şub 2017 - 00:36 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler