EGM Lise Mezunu Personel Alım Başvuruları Yarın Sona Eriyor

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü'nün KPSS'den en az 70 puan almış, lise mezunu (Mesleki lise) adayların başvuruda bulunabildiği sıhhi tesisat teknisyeni alımı için başvuru süreci yarın sona eriyor. Başvurular il emniyet müdürlükleri vasıtasıyla yapılıyor...

EGM Lise Mezunu Personel Alımı Başvurular Yarın Sona Eriyor

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün kadrolu personel alımlarından birisi olan 2016 - 12'inci dönem Sıhhı Tesisat Teknisyeni alımı için başvurular yarından itibaren sona eriyor.

Emniyet Genel Müdürlüğü , Resmi Gazete ve Devlet Personel Başkanlığı'nca yayımlanan duyurulara göre EGM'nin Sıhhi Tesisat Teknisyeni Unvanında Teknik Hizmetler Sınıfına toplamda 15 personel alımı duyurulmuştu. Alımlar için başvuru işlemleri  Bitlis, Batman, Diyarbakır, Rize , Hakkari, Tunceli ve Şırnak il emniyet müdürlükleri personel şube daireleri vasıtasıyla yapılıyor.

Başvuruda bulunacak adayların Sıhhi Tesisat, Sıhhi Tesisat ve Kalorifer, Sıhhi Tesisat-Isıtma, Sıhhi Tesisat-Kalorifercilik-Isıtma, Tesisat Teknolojisi (Isıtma ve Sıhhi Tesisat), Tesisat Teknolojisi (Isıtma ve Tesisat) Ortaöğretim alanlarından birinden mezun olması ve KPSS 2016'dan P94 puan türünden en az 70 puan almış olması gerekiyor.

Başvuruda bulunacak adaylar  İl Emniyet Müdürlüklerine yanlarında kimlik belgesi, Son altı ay içerisinde çekilmiş 2 vesikalık fotoğraf, KPSS sonuç çıktısı ve , öğrenim durumu belgesiyle gitmesi gerekiyor.

EGM'den yapılan resmi bilgilendirme için lütfen TIKLAYINIZ

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

02 Şub 2017 - 11:01 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

Şahabettin - Otomotiv bilim teknoloji elektromekanik ustasiyim iş ariyorum 05443383982

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Şubat 11:01


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler