Bakanlığa KPSS'den 60 Puan ile 22 Personel Alım Yapılacak

ASDEP Personel alım ilanları yayımlanmaya devam ediyor. Adayların KPSS'den 60 puan almasının yeterli olduğu memur alımlarında süreç işliyor. işte alım hakkındaki tüm ayrıntılar...

Bakanlığa KPSS'den 60 Puan ile 22 Personel Alım Yapılacak 

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Antalya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, 1 Nisan 2017 tarihinde resmi web sayfasında yayımladığı ilan duyurusu kapsamında kuruma 22 personel alımı yapacağını kamuoyuna açıkladı.

Yayımlanan ilan duyurusu kapsamında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Antalya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü personel alımlarının tüm ayrıntıları adayların erişimine sunuldu.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Antalya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne alınacak olan 22 personelin KPSS'den en az 60 puan almış olması şart. Bunun yanında adayların birçok şarta uyum sağlaması şart. İşte o önemli şartlardan bir kaçı; 

Türk Vatandaşı olmak, Kamu Haklarından mahrum bulunmamak, Devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, cinsel dokunulmazlığa karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından hakkında soruşturma veya kovuşturma olmamak

Askerlik durumu itibariyle askerlikle ilgili bulunmamak veya muvazzaflık hizmetini yapmış, yahut en az 2017 yılı sonuna kadar erteletmiş veya yedeğe geçirilmiş olmak, Terör örgütlerine veya Milli Güvenlik Kurulunca Devletin Milli Güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara üyeliği, mensubiyeti veya iltisakı yahut bunlarla irtibatı olmamak... tamamı ilan linkinde!

Aile Bakanlığı Antalya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü personel alımları ile kuruma alınan adaylar özel hizmet alımı ASDEP/Danışma - Yönlendirme Elemanı olarak çalıştırılacak.

1 Nisan 2017 tarihinde yayımlanan ilan duyurusu dahilinde ASDEP alım ilanı başvuruları 3 Nisan 2017 – 14 Nisan 2017 tarihlerinde yapılacak.  BAŞVURU FORMU VE BAŞVURU ŞARTLARININ TAMAMI İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ.

Daha fazla bilgi almak için kurum ile iletişime geçebilirsiniz. KPSS CAFE'yi takip edebilirsiniz. Sizler için hazırladığımız kolay erişim imkanları olan; Grubumuza katılmak için --->tıklayınız   

En hızlı erişim imkanları ve ios uygulamamız ----> tıklayınız 

android uygulamamız ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

01 Nis 2017 - 18:26 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

Sümeyye - Sartlarini yazabilecek olan var mi? Tikladim da acilmadi kac keredir maalesef :(

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Nisan 18:26


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler