Asgari Ücretten Yüksek Maaş Verilecek Personeller Aranıyor! KPSS'den 60 Puan Yeter

Bakanlık bünyesinde gerçekleştirilecek olan 1500 danışma yönlendirme personeli alımına ilişkin başvurular devam ediyor. Alım ilanı başvuruları önümüzdeki günlerde sona erecek. İlanın ayrıntıları ve kurumun açıklamaları kpsscafe'de...

Bakanlığa Asgari Ücretten Yüksek Maaş Verilecek Personeller Aranıyor!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na tam 1500 adet asdep alımı başvuruları sürüyor. Karabük İl Müdürlüğü'nce yapılacak olan 6 kişilik alımın başvuruları 15 Nisan 2017'de sona erecek. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na alınacak asdep alımlarında adaylardan çok sayıda şartı bünyelerinde taşımaları bekleniyor.

ADAYLARIN TAŞIMASI GEREKEN ŞARTLAR NELER?
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın adaylardan beklediği şartlar Sosyal Hizmet, Psikoloji, Sosyoloji, Çocuk Gelişimi, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, Aile ve Tüketici Bilimleri bölümlerinden mezun olmak gerekiyor. KPSS P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, Türk vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, askerlikle ilişiği bulunmamak, adli sicil kaydı bulunmamak olarak sıralanarak devam ediyor.

BAŞVURULAR
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Karabük İl Müdürlüğü ASDEP BAŞVURULARI 13 Mart ile 15 Nisan 2017 tarihleri arasında devam ediyor. başvuru yapmak isteyen adayların acele etmesi gerekiyor. Başvuru açıklamaları ve başvuru formu için lütfen BURAYA TIKLAYINIZ.Alımlar hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz kurum ile iletişime geçebilir, KPSS CAFE'yi takipte kalabilirsiniz.

ASDEP ALIM İLANLARI HER ŞEHİR İÇİN İL MÜDÜRLÜKLERİ TARAFINDAN FARKLI TARİHLERDE YAPILIYOR. KENDİ ŞEHRİNİZİN ASDEP ALIMI İÇİN ANASAYFAYI İNCELEYEBİLİRSİNİZ.

Grubumuza katılmak için --->tıklayınız ios uygulamamızı yüklemek için ----> tıklayınız  android uygulamamızı cep telefonunuza ücretsiz olarak kolayca yüklemek için---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

13 Nis 2017 - 20:12 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler