Asgari Ücretin % 110 Fazlası Maaş Veriliyor! Başvurular Sürüyor

Danışma yönlendirme personeli alımlarında başvurular tüm hızı ile devam eder iken, oldukça yüksek maaşın verilecek olduğu il müdürlüğü personel alım başvuruları önümüzdeki hafta sona eriyor. Peki kimler başvurabiliyor? başvurular nasıl yapılıyor? şartlar neler? sorularınızın cevabı için haberimize göz atınız.

1500 ASDEP PERSONELİ ALIM İLANI ÇOK SAYIDA ŞEHİRDE TÜM HIZI İLE DEVAM EDİYOR.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Isparta İl Müdürlüğü ASDEP personeli alımı başvuruları da adaylar tarafından yapılıyor.

1500 ASDEP PERSONELİ ALIMINA katılan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Isparta İl Müdürlüğü'nün personel alımına dair tüm ayrıntıları daha önce haber haline getirmiştik. şimdi ise başvurular devam eder iken, henüz duymayanlar için yinelemek istedik.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Isparta İl Müdürlüğü'nde personel olabilmek için adaylarda çok sayıda şart aranıyor fakat en büyük şart KPSS'den en az 60 puana sahip olmak olarak karşımıza çıkıyor.

Adayların Sosyal Hizmet, Psikoloji, Sosyoloji, Çocuk Gelişimi, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, Aile ve Tüketici Bilimleri bölümlerinden en az lisans düzeyinde mezun olması zorunlu tutuldu. Bunların yanı sıra adayların sahip olması gereken şartlar listesi oldukça uzun. Adayların bu şartların tamamına uygun olmadan başvuru yapmaları geçersiz sayılıyor.

BAŞVURULAR SÜRÜYOR! SON BAŞVURU TARİHİ NE ZAMAN?

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Isparta İl Müdürlüğü Danışma Yönlendirme Elemanları ASDEP alım ilanına başvuru yapmak isterseniz kurum ile iletişime geçmeniz ya da kurumun resmi web sayfasından başvuru yapmanız yeterli oluyor. BAŞVURULAR 28 NİSAN 2017 TARİHİNDE SONA ERECEK. 
AİLE SOSYAL DESTEK PROGRAMI KAPSAMINDA ALINACAK ASDEP GÖREVLİSİ BAŞVURU FORMU İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ.

Alım ilanlarını kolayca takip etmek adına grubumuza katılmak için --->tıklayınız   En hızlı erişim imkanları ve ios uygulamamız ----> tıklayınız android uygulamamız ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

18 Nis 2017 - 19:09 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

HANDAN USTA - 3.000.000.000 tl yüksek maaş zam emekli almasını istiyorum

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Nisan 19:09


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler