60 KPSS ile En Az Lise Mezunu 93 Büro Personeli Alımı

Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından yayımlanan ilanda en az lise mezunu adaylar arasından KPSS puanı ile büro personeli kadrosuna alım yapılacağı bildirildi.

60 KPSS ile En Az Lise Mezunu 93 Büro Personeli Alımı
60 KPSS ile En Az Lise Mezunu 93 Büro Personeli Alımı
Haber albümü için resme tıklayın

Sahil Güvenlik Komutanlığı, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere KPSS 60 şartı ile en az lise mezunu çok sayıda büro personeli alımı yapıyor.

Sahil Güvenlik tarafından DPB aracılığıyla bugün yayımlanan ilanda, en az lise mezunu adaylar arasından 240 personel alımı yapılacağı bildirildi. Yayımlanan ilanda kamu personeli alımı için başvuruların 9 Nisan günü alınmaya başlanacağına yer verildi. Büro personeli kadrosuna 93 personel alımı yapılıyor.

BAŞVURU ŞARTLARI

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesinde belirtilen genel şartlara sahip olmak. İlan edilen unvanlar için mezun olunan okul itibarıyla öğrenim şartını taşımak ve bu öğrenimle ilgili olarak KPSS'ye girmiş olmak. Alım yapılacak unvanların karşısındaki puan türlerinden, belirtilen asgari KPSS notunu almış olmak. Yapılacak başvurularda; 2016 yılı KPSS sınavına ait KPSSP93 ve KPSSP94 puan türü kullanılacaktır. Başvuru bitiş tarihi itibarıyla düzeltilmemiş nüfus kaydına göre 18 yaşını tamamlamış (30 Nisan 2000 ve daha önce doğanlar başvurabilir.) 01 Ocak 2018 tarihi itibariyle 36 yaşından gün almamış olmak (01 Ocak 1983 ve daha sonra doğanlar başvurabilir.). Daha önceden sözleşmeli personel statüsünde çalışanlar için, başvuru yapacağı tarihi itibariyle sözleşme fesih tarihinin üzerinden en az bir yıl geçmiş olmak. Askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş bulunmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak. İlan edilen kadro unvanının hizasında belirtilen niteliklere sahip olmak. 

ALIM YAPILAN İLLER VE ÖZEL ŞARTLAR

BAŞVURU

Sahil güvenlilk Komutanlığı tarafından yayımlanan ilana başvurular 9 Nisan günü başlayacak. Başvuru ekranı açıldığı anda KPSSCAFE olarka sizlere ulaştıracağız. Ekran açıldığı anda bildirim alarak haberdar olmak için sitemizi aşağıdaki platformlardan takip edin.

MEMUR, ASKER, POLİS VE PERSONEL ALIMLARI İÇİN KPSSCAFE'Yİ TAKİP EDİN.

KPSSCAFE android uygulamamızı ücretsiz indirmek için ---->>> TIKLAYIN

KPSSCAFE iOS uygulamamızı ücretsiz indirmek için----> TIKLAYIN

DİĞER ADAYLARLA BİLGİ ALIŞ VERİŞİ İÇİN;

Facebook grubumuza üye olun ve memur alımlarını bekleyen diğer adaylarla bilgi alış verişi yapın. Facebook grubuna katılım  için TIKLAYIN

KPSSCAFE.COM.TR  | ANKARA - ÖZEL HABER

03 Nis 2018 - 19:33 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

04

Okan - Meslek lisesi mezunuyum 2016'da kpss'ye girdim ama 57 puan aldım hesaplanacakmı.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Nisan 19:33
03

Ayhan - Sınava girerken yaş şartı yok dediler şimdi kıvırıyorlar ☹️☹️☹️

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Nisan 19:33
02

Lise mezunu - Neden lise mezunu alimi oluyor kaldirsinlar o zaman herseyi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Nisan 19:33
01

Emine - Bikerede rast gitsin tam tutuyo 5 ay yaş sorunu var neden 1ocak 83

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Nisan 19:33


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler