THY En Az Lise Mezunu 2. Pilot Adayı Alımı için Başvurular Sürüyor

Türk Hava Yolları Anonim Ortaklığı'nın 2. pilot alımı için başvuru süreci devam ediyor. Başvuru şartları ve merak edilen diğer konular kpss cafe adresinde.

THY En Az Lise Mezunu 2. Pilot Adayı Alımı için Başvurular Sürüyor
Haber albümü için resme tıklayın

Türk Hava Yolları Anonim Ortaklığı Filosundaki B737, A320 uçak tiplerinden birinde 750 saatten az uçuş tercübesine sahip olan ya da tip yetkisi olmayan 2. pilot adayları tecrübesiz 2. pilot adayı olarak değerlendirilecek.

İlan duyurusu THY resmi sitesinden geçtiğimiz günlerde duyurulmuştu. Söz konusu alım için başvuru yapmak isteyen adayların en az lise ve dengi okullardan mezun olması 1973 tarihinden sonra doğmuş olması, askerlikle ilgili şartları yerine getirmesi gerekiyor.

Başvuruda bulunacak adayların  Ayrıca aşağıdaki başvuru teknik nitelik şartı ve sağlık şartlarına sahip olması gerekiyor : 

BAŞVURU İÇİN TIKLAYIN

20 Nis 2018 - 19:35 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

03

Sait - Lise mezunu bir insan bu kadar özel şartları taşıyacak eğitimi alması çok zor.Madem teknik personel istiyorsunuz sivil havacılık okuyan kardeşlerimizden alım yapın!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Nisan 19:35
02

Lara - bu gerçekten çok güzel bir haber ben 11.sınıfım DLR sınavına hazırlanıyorum ve kısa sürede böyle güzel kariyer sahibi olanağı sağlamaları çok güzel

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Nisan 19:35


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler