Sağlık Bakanlığı'ndan KPSS Atama Açıklaması (2828 Nolu SHK)

Sağlık Bakanlığı'nca yayımlanan ilan duyurusu kapsamında KPSS atamalarına dair önemli açıklamalar yapıldı. Bakanlığın açıklamasının tamamı ve memur adaylarından istenen işlemler haberimizde...

Sağlık Bakanlığı tarafından 6 Şubat 2017 tarihinde resmi web sayfasında yayımlanan ilan duyurusu ile kuruma atanan 2828 sayılı SHK kapsamındaki memur adaylarına önemli bilgiler verildi.

Sağlık Bakanlığı'nın 2828 sayılı SHK ile memur olmaya hak kazanan adaylardan istediği bazı belgeler var. Bu belgeler belirli bir tarihe kadar teslim edilmesi şart. Aksi takdirde memur adaylarının kayıt işlemi yapılmamaş olacak. Sağlık Bakanlığı Taşra Teşkilatı Kadrolarına atanması uygun görülen adayların istenen belgeleri 20 Şubat 2017 tarihi mesai bitimine kadar teslim etmesi gerekiyor.

İSTENEN BELGELER NELERDİR?
Sağlık Bakanlığı'nın adaylardan istediği belgeler İnternet adresinde yayınlanan açıktan atama başvuru formunun tüm
kısımlarının eksiksiz olarak doldurulmuş hali, İnternet adresimizde yayınlanan güvenlik ve arşiv araştırması formunun tüm
kısımlarının eksiksiz ve kesinlikle bilgisayar ortamında doldurulmuş hali, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 48. maddesi gereğince, atamaya esas teşkil etmek üzere, Devlet Memuru olmasına engel olabilecek akıl ve ruh hastalığı bulunmadığına
dair sağlık raporu, Mezuniyet Belgesi;2 adet fotoğraf, Mal Bildirim Beyannamesi, 18 yaşını tamamlamamış adayların kaza-i rüşt kararı olarak açıklandı.

Sağlık Bakanlığı'nın istediği belgelerin son teslim tarihi 20 Şubat 2017. Sağlık Bakanlığı gerekli tüm açıklamaları ilan duyurusunda adaylarına belirtti. Tüm duyuruya göz atmak için lütfen TIKLAYINIZ. 

Sağlık Bakanlığı gibi tüm kamu kurumları bu çerçevede istedikleri belgeleri adaylarına açıklıyor. Benzer açıklamalar için takipte kalınız.

grubumuza katılıp sorularınıza yanıtlar bulmak için --->tıklayınız  Mobil ios uygulamamızı cep telefonunuza ücretsiz yüklemek için ----> tıklayınız android uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

06 Şub 2017 - 22:13 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler