MSB 135 Sivil Memur Alımı Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Sivil Memur Alımı için online başvuru süreci devam ederken, söz konusu başvuru işlemlerini bitiren adaylar sonuçların ne zaman açıklanacağını merak ediyor...

Milli Savunma Bakanlığı 135 Sivil Memur Alımı Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? 

Türkiye'nin lider kpss haber sitesi kpsscafe.com.tr'nin ziyaretçileriyle paylaştığı Milli Savunma Bakanlığı 135 Sivil Memur alımı başvuru sonuçları 16 Şubat 2017 tarihinden sonra açıklanacak.  Milli Savunma Bakanlığı ve Kuvvet komutanlıklarına 135 sivil memur alımı yapılacağına dair bilgilendirmeyi siz değerli ziyaretçilerimizle önceki haberlerimizde paylaşmıştık.

BAŞVURULAR MSB.GOV.TR ADRESİNDEN YAPILIYOR

MSB personel alımı için adaylar başvurularını Milli Savunma Bakanlığı'nın resmi internet sitesi olan www.msb.gov.tr adresi üzerinden online olarak yapabiliyorlar. Bu başvuru işlemlerinde zaman zaman aksamalar meydana geliyor, bununla ilgili henüz net bir açıklama gelmedi. 135 kişilik alım için on binlerce adayın başvuru hakkını kullandığı tahmin edilirken, başvurusunu gerçekleştiren adayların meraklı bekleyişi başladı.

SINAVA KATILMAYA HAK KAZANAN ADAYLARIN LİSTESİ 16 MART 2017 TARİHİNDE AÇIKLANACAK

Milli Savunma Bakanlığı'nın resmi internet sitesinden paylaşılan başvuru kılavuzuna göre adaylar 6 Şubat 2017 tarihine kadar başvurularını online olarak yapabilecek, başvuru sonuçları yine MSB resmi internet sayfasından 16 Şubat 2017 tarihinde açıklanacak.  Sınava katılmaya hak kazanan adayların listesi için belirtilen tarih 16 Mart 2017 oldu. Sınavların ne zaman uygulanacağı konusunda henüz net bir bilgi paylaşılmadı.

TÜRKİYE'NİN EN BEĞENİLEN MEMUR UYGULAMASINI ÜCRETSİZ İNDİRİN

MSB memur alımları ve diğer alımlar hakkında anında haberdar olmak için mobil uygulamamızı ücretsiz olarak indirebilirsiniz. KPSS Cafe Mobil uygulamasını indirmek için lütfen TIKLAYINIZ ,  Milli Savunma Bakanlığı ve diğer bakanlıklara ait memur alımları hakkında diğer memur adaylarıyla bilgi paylaşımında bulunmak iletişime geçmek için lütfen TIKLAYINIZ  

MSB MEMUR ALIMI HAKKINDA TÜM BİLGİLERİ İÇEREN KILAVUZA ERİŞİM SAĞLAMAK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

KPSSCafe.com.tr | Ankara

10 Oca 2017 - 14:55 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler