Memur Adayları Dikkat! KPSS Geç Başvuruları Yarın Yapılacak!

KPSS'ye başvuru yapamayan Memur Adayları DİKKAT! Geç başvuru işlemleri yarın ÖSYM resmi internet sitesi üzerinden mümkün olacak.

Memur Adayları Dikkat! KPSS Geç Başvuruları Yarın Yapılacak!

Ölçme, Seçme Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) resmi internet sitesinden 25 Nisan 2017 tarihinde yapılan bilgilendirmede 2017- ALES/LYS/KPSS/Adalet Bakanlığı Sınavları için geç başvuruların gerçekleştirileceği bildirilmişti. Daha önceki başvuru sürecini kaçıran ve sınav hakkını kaybeden adayların olumlu tepkilerini alan uygulamayla ilgili resmi duyuru şu şekildeydi ; "

Merkezimizce basılı ortamda yapılan her bir sınavın başvuru süresinden sonraki bir tarihte tek gün ile sınırlı olmak üzere bir geç başvuru günü belirlenmesine, geç başvuru gününde başvuranlardan artırımlı sınav ücreti alınmasına, bu sınav ücretinin ilgili Sınav Kılavuzunda belirlenmesine ve belirlenen sınav ücretinin sadece ÖSYM Kartlı Ödeme Sistemi (http://odeme.osym.gov.tr) üzerinden geç başvuru gününde en geç saat 23.59’a kadar yatırılabilmesine, geç başvuru tarihinde başvuran adayların sadece Ankara ilinde sınava alınmalarına, bu çerçevede sınav takviminin bu yönde güncellenmesine,

Başvuru tarihi sona ermiş ancak sınavı henüz yapılmamış olan aşağıdaki bağlantıda belirtilen sınavlarda tabloda verilen geç başvuru tarihlerinde, süresi içerisinde başvuru yapmayan adayların bir gün süre ile başvurularının alınmasına, ilgili Sınav Kılavuzlarında belirtilen sınav ücretinin sadece ÖSYM Kartlı Ödeme Sistemi (http://odeme.osym.gov.tr) üzerinden artırımsız olarak geç başvuru gününde saat 23.59’a kadar yatırılabilmesine, bu sınavlara başvuran ve ücretini yatıran adayların tercih edecekleri sınav merkezlerinde sınava alınmalarına karar verilmiştir."

2017 KPSS GEÇ BAŞVURULARI YARIN!

2017 KPSS Başvuruları yarın tüm gün boyunca yapılabilecek. Adaylar ÖSYM resmi internet sitesi www.osym.gov.tr 'den konuya dair detaylı bilgilendirmeyi alabilirler.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA
 

02 May 2017 - 12:13 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

Haşim yıldız - Milleti dolandırıyor bu sistem, paranızı kaptırmayın.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Mayıs 12:13


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler