KPSS'siz ve En Az İlkokul Mezunu Olacak: EGM Yeni Bekçi Alımı Hakkında Flaş İddia !

Yeni dönem bekçi alımı için geri sayım devam ediyor. On binlere aday yeni dönem bekçi alımı için ilan beklerken internet üzerinde bekçi alımının illere göre dağılımı listesi yayılmaya başladı.

KPSS'siz ve En Az İlkokul Mezunu Olacak: EGM Yeni Bekçi Alımı Hakkında Flaş İddia !
Haber albümü için resme tıklayın

EGM yeni dönem bekçi alımı hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun geçtiğimiz ay yaptığı bekçi alımı açıklamasının ardından on binlerce aday,  yeni dönem alımları için sabırsız şekilde beklemeye başladı. Bekçi alımını bekleyen adaylar için flaş bir gelişme yaşandı. Edinilen son dakika bilgilerine göre yapılacak alımın illere göre dağılımının belli olduğu belirtildi.

Bazı internet sitelerinde yer alan listede yeni dönem bekçi alımı için illere göre akınacak sayı adaylarla paylaşıldı. Paylaşılan listede şu ifadelere yer verildi:

İstanbul'a 200, Ankara'ya 150 ve Bursa ile İzmir'e 100'er bekçi alımı yapılacak. Diğer İllere alımlar ise şu şekilde;

Yayımlanan bu liste henüz doğrulanmadı. Emniyet Genel Müdürlüğünün önümüzdeki hafta bu konu hakkında bir açıklama gelmesi bekleniyor. Alımlar için ilanların da Haziran ayında yayımlanması bekleniyor.

BAŞVURU ŞARTLARI

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve erkek olmak, En az İlkokul mezunu olmak, Askerliğini yapmış olmak, 18 yaşını tamamlamış ve 31 yaşından gün almamış olmak, Sicil kaydı temiz olması, Türk toplum telakkilerine göre kötü şöhretli tanınmamak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Silah taşımaya veya silahlı görev yapmaya hukuki bir engeli bulunmamak, Sağlık Yönetmeliğinde belirtilen şartları taşımak, Adayın kendisinin ve evli ise eşinin; genelev, birleşme yeri, randevuevi, tek başına fuhuş yapılan konut ve benzeri yerlerde çalışmış veya aracılık ve bekleyicilik fiillerinde bulunmamış olmak, genel ahlak ve edebe aykırı mahiyette her türlü yazılı, sesli ve görüntülü eserleri, kaydedildiği materyale bakılmaksızın üretmek ve satmaktan veya kumar, uyuşturucu veya uyarıcı madde nedeniyle, hakkında herhangi bir adli veya İdari soruşturma veya kovuşturma devam ediyor olmamak, bunlardan dolayı İdari yaptırım uygulanmamak veya bu işler nedeniyle hüküm giymemiş olmak, Alkol, uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanımı nedeniyle tedavi görmüş veya görüyor olmamak, Sağlık Yönetmeliği hükümleri hariç, herhangi bir nedenle polis eğitim kurumlarından çıkarılmamış olmak, Başvuru tarihinde herhangi bir siyasi partiye veya siyasi partilerin yan kuruluşlarına üye bulunmamak, Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu olmak.

İLAN YAYIMLANDIĞI ANDA BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN;

KPSSCAFE android uygulamamızı ücretsiz indirmek için ---->>> TIKLAYIN

KPSSCAFE iOS uygulamamızı ücretsiz indirmek için----->>> TIKLAYIN

Facebook grubuna katılım için --->>> TIKLAYIN

KPSSCAFE.COM.TR  |  ANKARA

26 May 2018 - 14:30 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

09

Deniz - Sayın bakanın mız dan ricamız seçim ler yaklaşıyor bir an önce yaş şartının 35 olmasını arz ediyoruz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mayıs 14:30
08

Aydın 09 - Sayın bakanım haber de İlkögretim alımı yazıyor sonra lise mezunu olanlar diye söyleniyor ya Allah aşkına dalgamı geçiyorsunuz ilan var başvuru yok ya olsun ya olmasın kimseyi ümitlendirmeyin var Yok mu

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mayıs 14:30
07

HAKAN - Askerliği kaldırın bence ilkokul mezunu alımı ne alaka

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mayıs 14:30
06

emre - zaten ilk başta orta okul diye konteyjan açıldı haddini bil kimin kısmetiyse o olur boş konuşma

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mayıs 14:30
05

Adsız - Özet olarak hükümet bekçi adı altında boşta gezen daha delikanlı çağındaki çocukları toplayıp kendi yandaş ordusunu militanlarını yetiştirecek

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mayıs 14:30
04

Eylem - O zaman İYİ ler kazansın ! Kadın almıyordunuz dimi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mayıs 14:30


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler