KPSS Tercihleri: Lise Mezunu Memur Alımı KPSS Taban-Tavan Puanları (KPSS Kaça Kadar Düşer?)

Merkezi yerleştirme kapsamında kamuya lise mezunu çok sayıda memur alımı yapılıyor. Peki memur alımında KPSS puanı kaça kadar düşer? KPSS tercihlerinde taban-tavan puanları kaç? Önceki yerleştirmede puanlar kaça kadar düşmüştü? Cevaplar haberimizde.

KPSS Tercihleri: Lise Mezunu Memur Alımı KPSS Taban-Tavan Puanları (KPSS Kaça Kadar Düşer?)
KPSS Tercihleri: Lise Mezunu Memur Alımı KPSS Taban-Tavan Puanları (KPSS Kaça Kadar Düşer?)
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Geçtiğimiz gün açıklanan KPSS 2017/2 merkezi yerleştirme başvuru kılavuzunun ardından tercih yapacak adaylar, KPSS taban ve tavan puanlarını araştırmaya başladı.

Tercih ücretinin 15 TL olması nedeniyle tercih yapmakta kararsız olan memur adayları, KPSS taban-tavan puanlarını araştırarak kendi puanlarına uygun pozisyonları araştırıyor ve tercih yapıp yapmamak arasında karar vermeye çalışıyor.

Biz de Kpsscafe.com.tr olarak lise mezunu memur adaylarına KPSS merkezi atamanın ilkinin sonuçlarına göre oluşan merkezi sınav taban ve tavan puanlarını derledik.

KPSS 2017/2 kapsamında 90 kamu kurumuna 2038 memur alımı yapılıyor. Bunlardan bazıları sadece lise mezunu adaylar için açıldı. Açılan kadrolarda kamu kurum ve kuruluşlarına teknisyen, memur, vagon teknisyeni, hizmetli, şoför, laborant, sağlık teknisyeni ve veteriner sağlık teknisyeni alımı yapılacak.

İşte KPSS 2017/1 merkezi atamasında lise mezunu kadroların KPSS taban ve tavan puanları.

KPSS tercih kılavuzuna gitmek için TIKLAYIN

150 BİN ÜYE ! MEMUR ADAYLARI BURADA! TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK MEMUR YARDIMLAŞMA GRUBUNA SENDE KATIL, AKLINDAKİ SORULARI SOR! KATILIM İÇİN TIKLAYIN

android uygulamamız ---->>> tıklayın

ios uygulamamız ----> tıklayın

Instagram hesabımız için-- >>> tıklayın

Kpsscafe.com.tr   | Ankara - ÖZEL HABER

15 Kas 2017 - 17:38 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

03

hüseyin ayyıldız - BİZ 2017/2 ATAMASINDA TABAN PUANLARIN 70 VE HATTA 60 LARA KADAR İNDİĞİNİ DÜŞÜNEREK PARA YATIRDIK DEMEKKİ BUDA BİR ALDATMACA YEMİN OLSUN BUNDAN SONRA 1 KRŞ YATIRMAYACAĞIM.ADAMI OLAN KADROYA ALINIYOR DEMEKTİR. 2017/2 ATAMASI 2016 KPSS YE GİRENLERDEN ALINIYORDU HANİ.PUANLAR NEDEN BU KADAR YÜKSEK.2016 KPSS DEN YÜKSEK ALANLAR ATANMADIMIKİ..???? MİLLETİN AKLIYLA LAY EDİP PARA TOPLUYOR BU HÜKÜMET

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Kasım 17:38
01

yeter - sucumuzz duz lisede mezun olmak acik alimlarda yaşa kurban olmak sesmizi yetkili kişiler duyurun kpsscafe uyeleri tşk ederiz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Kasım 17:38


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler