KPSS Şartsız Subay Alımı Başvuruları Devam Ediyor

KPSS Şartı aranmaksızın subay alımı yapılacak. Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın subay alımı için başvurular tüm hızıyla sürüyor. Polis ve Subay alımı haberlerinin merkezi kpss cafe'de adaylar ilanları tartışıyor.

KPSS Şartsız Subay Alımı Başvuruları Devam Ediyor
Haber albümü için resme tıklayın

Sahil Güvenlik Komutanlığı'nca  yayımlanan subay alımı için başvuru süreci devam ediyor. İçişleri Bakanlığı Sahil Güvenlik Komutanlığı'ndan yapılan duyuruda Komutanlığın 72 subay alımı yapacağı söz konusu alımlar için başvuruların sahilguvenlik.gov.tr adresi üzerinden online olarak gerçekleşeceği belirtilmişti.

HANGİ BRANŞLARDA KPSS ŞARTI ARANMIYOR

Fakültelerin Deniz Ulaştırma ve İşletme Mühendisliği veya Güverte lisans bölümünden mezun adaylar Sahil Güvenlik ilanında Güverte branşı için, Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği lisans mezunları Makine branşı için, KPSS ve ALES şartı aranmaksızın diğer şartları yerine getirmeleri durumunda başvuru yapabilecekler.

Alım yapılacak diğer branşlar ve başvuru özel şartları şu şekilde olacak: 

Sahil Güvenlik Komutanlığı Subay alımı için başvuru süreci 1 Nisan 2018 tarihine kadar devam edecek. Türkiye genelinde 165 bin üyesiyle özel sektör iş fırsatları ve  kamu ilanlarını tartışan grubumuza katılmak ve diğer adaylarla personel alımları, işsizlik ve iş ilanları hakkında tartışmak, fikir alışverişinde bulunmak istiyorsanız TIKLAYIN.

KPSSCAFE - ANKARA

20 Mar 2018 - 20:17 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler