KPSS 2016/1 ile Hangi Adaylar Tercih Yapamaz?

KPSS 2016/1 Tercih Kılavuzu 22 Haziran 2016 tarihinde ÖSYM tarafından yayımlandı. Böylece tercih işlemleri başladı.

KPSS 2016/1 tercih kılavuzu ÖSYM tarafından 22 Haziran 2016 tarihinde yayımlanmış, böylece tercih işlemleri başlamış bulunmaktadır.

KPSS 2016/1 Tercihleri 22 Haziran 1 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Tercih ücreti ise 11 Temmuz'a kadar belirlenen bankalara 15 TL yatırılacaktır. KPSS Tercih ücreti Hangi bankalara yatırılır? haberi için lütfen TIKLAYINIZ.

KPSS 2016/1 Tercih robotu ve kadroları belli olmasının ardından sonunda tercih kılavuzu da yayımlandı.

Kimler KPSS 2016/1 ile tercih yapamayacak? 

2014 KPSS'de;

*Ortaöğretim düzeyinde sınava başvuran; lakin, sınava başvurduğu dönemde lisans mezuniyetini bildirmemiş, 14 Mayıs 2014 tarihi ve öncesinde bir lisans programından mezun olan adaylar

*Ortaöğretim düzeyinde sınava başvuran; fakat, sınava başvurduğu dönemde ön lisans mezuniyetini bildirmemiş, 24 Temmuz 2014 tarihi ve öncesinde bir ön lisans diploması almaya hak kazanmış adaylar

* Önlisans düzeyinde sınava başvuran; ama, sınava başvurduğu dönemde lisans mezuniyetini bildirmemiş, 14 Mayıs 2014 tarihi ve öncesinde bir lisans programından mezun olan adaylar

KPSS 2016/1 ile tercih yapamazlar. Bu adaylar sistem tarafından otomatik olarak engellenmiştir.

Daha fazla bilgi için lütfen

TIKLAYINIZ.

KPSS hakkındaki tüm gelişmeler, duyurular ve bilgilendirmeler için kpsscafe.com.tr'yi takip etmeye devam ediniz.

Kpsscafe.com.tr

22 Haz 2016 - 10:58 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

yase - Arkadaşlar merhaba, Size bir konuda danışmak istiyorum. Erkek kardeşim geçen yıl imamlık için ataması oldu fakat engel durumundan dolayı göreve uygun bulunmadığı için yerlesemedi. Bi sonraki tercihlerde de yerleşmiş gözüktüğü için tercih yapamadı. Bu durumda olup dava açan bir arkadaşın davası olumlu sonuçlandı ve farklı bir alanda göreve başladı. Şimdi cumhurbaşkanlığı aynı durumda olanlar için dilekçe yazıp farklı bir alanda yerleştirme yapılacağı söylendi. Bu konuyla ilgili bilgisi olan var mıdır? Dilekçe yazan birisi örnek dilekçeyi benimle de paylasirsa çok sevinirim.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Haziran 10:58


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler