İçişleri Bakanlığı KPSS ile Mülakatsız 1200 Memur Alımı İlan Tarihi Belli Oldu

İçişleri Bakanlığı Nüfus Hizmetleri Genel Müdürlüğüne PKSS puanı ile mülakatsız in 200 memur alımı yapılacak. Alıma ait başvuru şartları belli olurken geçtiğimiz gün yapılan açıklamada ilan tarihleri de memur adaylarına duyuruldu.

İçişleri Bakanlığı KPSS ile Mülakatsız 1200 Memur Alımı İlan Tarihi Belli Oldu
Haber albümü için resme tıklayın

Nüfus ve Vatandaşlık Hizmetleri Genel Müdürlüğüne bin 600 memur alımı için geçtiğimiz yılın sonunda kadro ihdas edilmişti.

İçişleri Bakanlığının 2018 yılı bütçe görüşmelerinde Bakanlığa bin 600 memur alımı için kadro ihdas edilmişti. TBMM'de kabul edilmesinin ardından bin 600 kişilik alıma ait kadro dağılımı Kasım 2017'de Resmi Gazete'de yayımlanmış ve kaç hangi pozisyona kaç memur alımı yapılacağı belirlenmişti. Kadro ihdasının ardından memur adayları, bu alımın ne zaman yapılacağını araştırmaya başladı.

MERKEZİ ALIM İLE OLACAK

İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğüne ihdas edilen bu kadronun büyük bir çoğunluğu merkezi atama ile gerçekleştirilecek. Önceki yıllarda yapılan alımlara bakıldığında KPSS tercihleri kapsamında alımlar yapılmış ve KPSS puan üstünlüğüne göre atamalar yapılmıştı.

KADRO DAĞILIMI

SINIFI

UNVANI

DERECESİ

SERBEST

KADRO

ADEDİ

TOPLAMI

MİAH

Daire Başkanı

1

2

2

GİH

Şube Müdürü

1

6

6

GİH

Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni

9

20

20

AH

Avukat

6

6

6

TH

Mühendis

8

10

10

TH

Tekniker

10

6

6

TH

Teknisyen

10

70

70

TOPLAM

120

120

DAHA FAZLA BİLGİ, DAHA FAZLA ARKADAŞ

Memur alımlarıyla ilgili tüm gelişmeleri yakından takip edebileceğiniz, diğer memur adaylarıyla sohbet edip, bilgi alışverişinde bulunabileceğiniz facebook grubumuza aşağıdaki linkten erişim sağlayabilirsiniz

Facebook grubuna katılım  için TIKLAYIN

INIFI

UNVANI

DERECESİ

SERBEST

KADRO

ADEDİ

TOPLAMI

GİH

Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni

3

280

280

GİH

Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni

9

1200

1200

TOPLAM

1480

1480

MERKEZİ ALIM İLE HANGİ POZİSYONLARA ALIM OLACAK?

Nüfus ve Vatandaşlık Hizmetli Genel Müdürlüğüne merkezi alım ile Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni, Tekniker, Teknisyen ve Mühendii alımları yapılacak. 3. dereceden yapılan 280 VHKİ alımına KPSS ile memur alımı yapılması mümkün değil. 1200 VHKİ kadrosuna ve Tekniker, Teknisyen ve mühendis kadrolarına merkezi alım ile personel alımı yapılacak. Alımlarda mülakat şartı olmayacak. KPSS puan sırasına göre atamalar gerçekleştirilecek.

Ancak bu bin 200'den fazla alımın tek yerleştirmede yapılmaması, merkezi yerleştirmelerin ikisine dağıtılması bekleniyor.

İLAN YAYIMLANDIĞINDA HABERDAR OLMAK, MEMUR ALIMLARINI ANLIK TAKİP ETMEK İÇİN;

KPSSCAFE android uygulamamızı ücretsiz indirmek için ---->>> TIKLAYIN

KPSSCAFE iOS uygulamamızı ücretsiz indirmek için----> TIKLAYIN

KPSSCAFE.COM.TR  | ANKARA - ÖZEL HABER

10 Şub 2018 - 12:32 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

03

Nevzat - Bu vatanda suriyeliler bizden daha kiymrtli nereye ne kadar isci memur polis ne lazimsa alin vatan haini suriyelileri calissinlar bizlerde bir ekmege muhtac olalim eyy cumhurbaskani bu vatanhainlerini gonderde savassinlar bu ulke yangelip yatma ulkesi degil

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Şubat 12:32
01

halim - İNŞALLAH 4001 olarak alırlar 85 le atama beklıyoruz bu gıdısle yanacak puanmz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Şubat 12:32


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler