Gümrük ve Ticaret Bakanlığı 76 Memur Alımı Sonuçları 5 Aydır Açıklanmıyor

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı 76 memur alımı mülakat sonuçları halen açıklanmadı. Sonuçları bekleyen adaylar, Bakanlığa tepkili. Peki sonuçlar ne zaman açıklanacak? İşte detaylar.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından 2017 yılı başında yayımlanan personel alımının mülakat sonuçları halen açıklanmadı.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı 76 personel alımı için 2017 yılı başında ilana çıkmıştı. Binlerce kişinin büyük bir merak ve heyecanla beklediği sonuçların bir an önce açıklanması gerekiyor.

76 (yetmişaltı) kişilik alım için ilan yayımlayan Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, memur alımı için başvuruları 1 ile 10 Şubat tarihleri arasında aldı. 24-28 Nisan tarihleri arasında Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından gerçekleşen mülakat sonuçları ise üzerinden 5 ay geçmesine rağmen hala açıklanmadı.

Sonuçların açıklanmaması nedeniyle aynı adaylar diğer kurumların mülakatlarınada başvurmaktadır. Bu şekilde atama bekleyen diğer adayların önüne set çekilmektedir. Gümrük ve Ticaret Bakanlığından isteğimiz, Daha fazla mağduriyet yaşanmaması için 76 (yetmişaltı) kişilik alımın sonuçlarını bir an evvel açıklamalarıdır.

Sonuçlar açıklandığı anda haberdar olmak için Kpsscafe.com.tr adresini takipte kalın.

Facebook grubumuza katılın --->tıklayın

En hızlı erişim imkanları ve ios uygulamamız ----> tıklayın

android uygulamamız ---->>> tıklayın

Kpsscafe.com.tr  | Ankara - ÖZEL HABER

18 Eyl 2017 - 21:08 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

05

koruma memuru - Lütfen sonuçları bir an önce açıklayın 5 aydır bekliyoruz yetmezmi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Eylül 21:08
04

ziganali - Eylul sonuna aciklansa ona bile razi olduk,artik

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Eylül 21:08
02

Sibel - Lütfen artik açıklayın artık elimizde biniş yok güç yok artık halimiz ne olacak bilmiyorum

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Eylül 21:08
01

koruma memuru - Açıklansın artıkkk beklemekten hasta oldukk:((

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Eylül 21:08


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler