Erdoğan Canlı Yayında Açıkladı: 30 Bin Öğretmen Alımı Yapacağız

Show Tv ortak yayınına katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, atama bekleyen öğretmenlere müjdeli haberi verdi. Seçim arefesinde art arda gelen müjdelerden atama bekleyen öğretmenler de nasibini aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan canlı yayında atama bekleyen öğretmenlere müjdeli haberi verdi.

Show Tv canlı yayınına katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan gündeme ilişkin flaş açıklamalarda bulunurken 30 bin öğretmen alımı olacak dedi. Erdoğan 'ın açıklamaları şu şekilde; 

Bunlar bizim yabancı olduğumuz programlar değil. Geçmişten bu yana yaşıyoruz. Bu defa Ramazan ayına denk geldi. Fırsat buldukca fakir evlerine gitmeye çalışıyoruz. Toplu iftarlar yapıyoruz. Vatandaşlar önümüzü kesiyor. Bir vatandaşın kahve içelim demesi üzerine oradaki kafelerine girdik. Bala'da yaptığım ev ziyaretini unutamadım. Çok anlamlıydı.

Halkı ile bütünleşebilen bir Cumhurbaşkanı. Onlarda halkı ile bütünleşebilen bir Cumhurbaşkanı olarak görebiliyor. Siyaset tam bir cesaret işidir. Bunu göze alamayan bu işe girmesin. Biz 81 vilayetin hepsini de defalarca dolaştık. Muhalefetin bugüne kadar böyle bir şeyi olmadı. O Bağlum'daki ziyaretimize bazı arkadaşlar şöyle, böyle dediler. Yok öyle bir şey vatandaş bağrına basıyor.

Gelecekte parlamento sayısı birçok şeyi belirleyecek. Parlamentodan kabineye alınacak arkadaşlar sebebiyle o sayı azalıyor. Parlamentodan istifade edilerek kabineye bakan alınırsa onu kaybediyorsanız. Ağırlıklı olarak kabineyi dışarıdan oluşturacaksınız. Parlamentodaki sayı çok önemli. Güçlü meclis diyorsak, ikinci slogan güçlü hükümet. Öyle diyorsak hüçlü hükümeti güçlü meclisle oluşturacaksınız. Sayı çok önemli. Halkıma rica ediyorum güçlü cumhurbaşkanı istiyorsanız güçlü meclise ihtiyacımız var. Cumhur İttifakı'nı güçlü kılmamız lazım.

GÜÇLÜ PARLAMENTO

Cumhurbaşkanı sadece kararname çıkarabilir. Kararnameyle herşeyi çözemiyorsunuz kanun gerekli. Güçlü parlamento aritmetiği içinde yasal düzenlemeleri rahat yapalım. Herşeyden önce 300'ün üzerinde, bıçak sırtı değil öyle bir rakamı yakalaması lazım. Cumhur İttifakı'mız şuana kadar iyi yürüdü. İsimler açıklanamaz. Kaç kişiden oluşan bir kabine oluşacak bunun üzerinde çalışıyoruz. Yardımcı Bakanlar olacak. Yardımcı Bakanların dışında biz yeni sistemde ofis sistemini de oluşturuyoruz. Çok daha farklı birimleri bu sistemde olacak. Görünmeyen ama direk olarak Cumhurbaşkanıyla ilişkili birimler olacak.

Başkan Yardımcısı sayısı hedef bir yada iki. Bunun ilk etabı. Eski yada yeni isimler olabilir bu biraz parlamentonun durumuna bağlı.

ÖĞRETMEN ATAMASI

CHP'nin öğretmen ataması vaadinin hatırlatılması üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, ihtiyaca göre öğretmen alımı olduğu ve bugüne kadar yüz binlerce öğretmen ataması yaptıklarını duyurdu. Bunun yanı sıra Erdoğan 30 bin öğretmen alımı yapacağız dedi.

Ancak Erdoğan, bu 30 binlik alımın nasıl olacağını söylemedi. 20 bin alım için mülakatlar yapıldı sonuçlar bekleniyor. Buna göre Seçim sonrasında ek 10 bin atama olması bekleniyor.

Siz de atama hakkındaki düşüncelerinizi, atama beklediğiniz branşları aşağıdaki yorum kısmından yazabilirsiniz.

ÖĞRETMEN ATAMA HABERLERİNDEN HABERDAR OLMAK İÇİN;

KPSSCAFE android uygulamamızı ücretsiz indirmek için ---->>> TIKLAYIN

KPSSCAFE iOS uygulamamızı ücretsiz indirmek için----->>> TIKLAYIN

Facebook grubuna katılım için --->>> TIKLAYIN

KPSSCAFE.COM.TR  |  ANKARA 

28 May 2018 - 23:44 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

07

Mam - İki sene oldu hâlâ atayacak. TV lere bakarsak hergun atama var. Nereye kadar gidecek bu düzen :((

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Mayıs 23:44
05

Azel - Aşkımız Reisimiz böyle bir şey dediyse yapar erkek o adam o ek atama 10 bin değil tamitamina yeniden 30 bin atayacak ek atama diyenlerin kafası basmıyor yada chpciler çarpıtmak için karalamak için inkar için iftira icin ne yapacağını şaşırıyorlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Mayıs 23:44
04

bi umuttt - Umarım gerçekleşecek bi söz olur 2016 kpss ile ek on bin sözününü unutmadık ve büyük bir hayal kırıklığı yaşamaktayız.2017 puanıyla alınacak olursa haksızlık olur beklentilerimiz boşa çıkar sonuçta her yıl aynı puanı alamıyoruz...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Mayıs 23:44
03

Nursel - Ne yapayimki atamayi sosyoloji mezunlarina bisey yok isterse 100 binlerce atama olsun bos umurumda değil

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Mayıs 23:44
02

Nursel - Alım var alım var diyorsunuz ya kpss puan sınırı yada yaş sınıri koyuyorsunuz. Kafanıza akliniza geleni koyun işte milleti bekletin oyalayın durun.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Mayıs 23:44
01

mehmet - plastik sanatlar sana ve tasarım öğretmenleri olarak yıllık 50 kadro bekliyoruz. 2017 kpss puanımızın geçerlik süresi 2022 ye kadar olmalı. her yıl kpss ye hazırlanamıyoruz. bu konuda bir haber yapılsa keske. saygılar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Mayıs 23:44


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler