En Az Lise Mezunu 6000 Memur Alımı İçin Geri Sayım Sona Eriyor-İşte Başvuru Şartları

Adalet Bakanlığı en az lise mezunu 6000 memur alım ilanı için geri sayım sona eriyor. Peki beklenen memur personel alım ilanına kimler başvurabilir? İlan nerede yayımlanacak? İşte Bakanlık personel alımının detayları.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ün geçtiğimiz gün verdiği müjdenin ardından Bakanlığa 6 bin memur personel alımı için adayların sabırsız bekleyişi devam ederken ilanın 9 Ekim 2017 Pazartesi günü yayımlanması bekleniyor.

TBMM Genel Kurulunda, İş Mahkemeleri Kanunu Tasarısının tümü üzerinde milletvekillerinin sorularını yanıtlayan Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, personel alımı ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Zabıt katibi itibarıyle birkaç gün içerisinde ilana çıkacağımız, çalışmaları nihayete getirdiğimiz 2 bin 500 adliye çalışanı alacağız. 3 bin 500 infaz koruma personeli alacağız. Çok yoğun bir şekilde personel takviyesiyle birlikte inşallah yargıdaki yük de azalmış olacak."

İlan Nerede Yayımlanacak?

Adalet Bakanlığı personel alım ilanı Devlet Personel Başkanlığı, Adalet Bakanlığı ile Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü resmi internet sayfası üzerinden yayımlanacak. İlan yayımlandığı anda Kpsscafe.com.tr olarak memur adaylarına bilgilendirme yapacağız.

Başvuru Şartları

Bakan Gül, yaptığı açıklamada Adli personel ve İnfaz Koruma Memuru alımı yapılacağını söylemişti. Başvuru şartları ise şu şekilde;

Adalet Bakanlığı 2500 adli personel alımı başvuru şartları nasıl olacak? Haberimiz için TIKLAYIN

CTE 3500 İnfaz Koruma Memuru alımı başvuru şartları için TIKLAYIN

Kamu personeli alım ilanlarından, memur alım ilanlarından, KPSS haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için KPSSCAFE'yi aşağıdaki platformlardan takip edin.

Facebook grubumuza katılın --->tıklayın

En hızlı erişim imkanları ve ios uygulamamız ----> tıklayın

android uygulamamız ---->>> tıklayın

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

08 Eki 2017 - 17:47 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

09

mustafa - kpss alımında neden yaş isteniyor o zaman sınava alırken yaş sınırı koyulsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Ekim 17:47
08

Numan - Neden alımlar olmuyor çocuk oyuncağımı bu yeter ya

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Ekim 17:47
07

Kaan - Ben ankara mubasirlik başvurdum genel alima başvurabilir mıyım başka yere mubasirlik

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Ekim 17:47
06

Yasin - kpss şartı kaldırılmalı ya da daha da aşağılara indirilmeli.. sesimiz olun yetkili makamlara sesimizi duyurun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Ekim 17:47
05

ayşe - neden yaş şartı aranıyor kpss yede almasınlar yaş sınırı koyaunlar boşuna ümit bağlamıyalıö puan alıp baş vuru yapamıyoruz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Ekim 17:47
04

fatma - kpss den puan aldım ama yaş sınırı koyuluyor haksızlık sınava neden alınıyoruz almasınlar o zaman elesinler girmeden boş gezen zavallı halkın iki kuruşuna göz dikiyorlar alım olurken yaş sınırı çok ayıp ediyorlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Ekim 17:47
03

Ali - Son bir umut buradan yetkililere sesleniyorum eski bir uzman cavus olarak bi kere daha ikm alimi yapilsin bizler icin lutfen.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Ekim 17:47
02

ikm - geçen sene hakkımız yendi uzman çavuşlar hala alım bekliyor sizin yüzünüzden atanamadık!!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Ekim 17:47


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler