EGM KPSS Şartsız Bekçi Alımında Yaş Şartı Esnetilecek mi? Kimler Başvurabilecek?

Emniyet Genel Müdürlüğünün bekçi alım ilanı bekleniyor. Peki KPSS şartsız 14 bin 500 bekçi alımı ne zaman yapılacak? Başvuru şartları ne olacak? İlana nasıl ulaşabilirim? işte Bekçi alımı hakkında alınan son bilgiler.

15 Temmuz darbe girişimi sonrasında başlatılan Olağanaüstü Hal kapsamında yayımlanan Kanun Hükmünde Kararnameler ile kamuya binlerce memur alımı için kadro ihdas edildi. İhdas edilen kadrolara alımlar yapılmaya başlarken bekçi alımlarının başlamaması tepkilere neden oluyor.

OHAL kapsamında yayımlanan Kanun Hükmünde Kararname ile Emniyet Genel Müdürlüğüne 2017 yılı başında 7 bin 500, Ağustos ayında da 7 bin bekçi kadrosu ihdas edildi. İhdas edilen toplam 14 bin 500 bekçi kadrosuna ise alımlar halen yapılmadı.

Emniyet Genel Müdürlüğünden ilan bekleyen on binlerce aday, sosyal medya ve forum sayfalarında yaptıkları paylaşımlar, bize gönderdikleri mesajlar ile seslerini duyurmaya çalışıyor. EGM'ye seslenen adaylar, ilanını bir an önce yayımlanmasını istiyor. Ancak EGM bu çağrılara karşı sessizliğini koruyor.

Başvuru Şartları

Bekçi alımında istenen başvuru şartları şu şekildedir;

# T. C. Vatandaşı olmak,

# Kamu haklarından yoksun olmamak,

# Atanacağı görevi yapmaya engel herhangi bir sağlık sorunu olmamak,

# En az lise mezunu olmak,

# Başvuru yaptığı ilde en az bir yıldır ikamet ediyor olmak

# Askerliğini yapmış olmak.

# 30 yaşını aşmamış olmak.

Başvuru Şartları Esnetilecek mi?

İlan yayımlanmadan önce adaylar, bekçi alımındaki ikamet şartının kaldırılmasını ve yaş şartının esnetilmesini istiyor. Adaylar seslerini, başvuru şartlarının esnetilmesi için duyurmaya çalışırken EGM sessizliğini koruyor.

SİZ DE AŞAĞIDA BULUNAN YORUM KISMINDAN BEKÇİ ALIMI HAKKINDAKİ TALEPLERİNİZİ PAYLAŞABİLİRSİNİZ.

İlan yayımlandığı anda haberdar olun.

android uygulamamız ---->>> tıklayın

Facebook grubumuza katılın --->tıklayın

ios uygulamamız ----> tıklayın

Kpsscafe.com.tr  | Ankara- ÖZEL HABER

04 Eki 2017 - 20:29 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

08

kpsscafe sen varol - Sizin gibi duyarlı ilan takipçilerinden ALLAH razı olsun. Yaş sınırını kaldırsınlar. Sesimizi ancak yetkililere siz ulaştırabilirsiniz saolun admin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Ekim 20:29
06

Rc - Askerlik şartını kaldırsınlar lütfen ya imza kampanyası falan başlatsınlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Ekim 20:29
04

Yaşar - İlla askerlik şartı olacakmış me alaka devletine hizmete hazır binlerce genç işsiz var ey yetkililer sesimizi duyun askerlik şartı kalksın hizmet edelim vatanımıza üniversite mezunuym işsizim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Ekim 20:29
03

Feyzullah - Askerlik sorun olmamali bence universite mezunuyum yeni mezunum okul okudugumdan dolayi askerlik yapamadim esnerilmeli bence

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Ekim 20:29
02

Emrah - Neden hala.bir açıklama gelmiyor ayrıyetten daha önce yedekte kalanlara hak tanınıcakmı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Ekim 20:29
01

Mehmetcan - Be tam 1 yıl 8 aydır olmasını bekliyorum yedrr ardik yapıyorsanız yapın bosunuza insan lar dert bırakmayın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Ekim 20:29


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler