Düşük KPSS'li Memur Adayları Dikkat ! 1 İyi Haber , 1 Öneri

KPSS puanı düşük olan ve CTE bünyesinde memur olmak isteyen adaylara bir iyi haberimiz bir de önerimiz var.

Bilindiği üzere Adalet Bakanlığı ile CTE memur alımında KPSS puan sınırı 70. KPSS'si 70'in altında olan adayların başvuruları geçersiz sayılacak.

Adalet Bakanlığı ile CTE bünyesinde memur olmak isteyen andak KPSS puan sınırı nedeniyle başvuru yapamayan ve memur olma şansı yakalayamayan adaylar, ne yapacaklarını, nasıl bir yol izleyeceklerini araştırmaya başladı.

Biz de Kpsscafe.com.tr olarak KPSS puanı düşük olan ancak Adalet Bakanlığı ile CTE'ye başvuru yapmak isteyen adaylara 1 iyi haber 1 de öneri veriyoruz.

İYİ HABER

Daha nce kaleme aldığımız haberimizde CTE'nin birçok İl'e yeni cezaevleri yaptığını söylemiştik. İlgili haber için tıklayın. Toplamda 50 civarı yeni cezaevi yapılıyor. Bu nedenle CTE'ye personel alımları da ciddi derecede artacak. Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Genel Merkezindeki bir kaynağımızan edindiğimiz bilgiye göre, birçok cezaevi Haziran-Ağustos arasında açılacak. Diğer cezaevleri de gelecek yıl açılacak. Bu nedenle gelecek yıl da CTE'ye çok sayıda personel alımı olacak. Geçen sene yapılan alım 3611 iken yeni cezaevlerinin kurulması ile bu yıl sayı 6 binin üzerine çıktı. Gelecek yıl bu sayı daha da artacak.

ÖNERİ

Adalet Bakanlığı ile CTE bünyesinde memur olmak isteyen ve KPSS puanı düşük olan ya da lise mezunu olmasına rağmen KPSS puanı olmayan adayların şu anda yapması gereken en önemli şey KPSS'ye çalışmak olacak.

Bu yıl yapılacak KPSS ile 2018 ve 2019 yıllarında en az lise mezunu adaylar arasından on binlerce memur alımı olacak. Bu nedenle bu yıl yapılacak KPSS'den iyi bir puan almanız 2018 ve 2019'daki alımlar için oldukça avantajlı olacak.

Çalışmamanız ve kötü puan almanız durumunda tabiri caizse bi 2 yıl daha memurluk hayalinizi erteleyeceksiniz.

Sınavlara az süre kala çalışmaların sıklaştırılması gerekmektedir.

MEMUR ALIMLARINDAN , KPSS HABERLERİNDEN, LİSE MEZUBU PERSONEL ALIMLARINDAN BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN;

KPSSCAFE android uygulamamızı ücretsiz indirmek için ---->>> TIKLAYIN

KPSSCAFE iOS uygulamamızı ücretsiz indirmek için----->>> TIKLAYIN

Facebook grubuna katılım için --->>> TIKLAYIN

KPSSCAFE.COM.TR  |  ANKARA - ÖZEL HABER

21 May 2018 - 18:22 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler