Dışişleri Bakanlığı Yüksek Maaşla Personel Alacak! Başvurular Başladı!

Dışişleri Bakanlığı personel alım süreci başladı. Dışişleri Bakanlığı Sözleşmeli personel alımı hakkında merak edilenler ve daha fazla memur alımı haberi için kpsscafe adresini takip etmeyi sürdürün.

Dışişleri Bakanlığı Yüksek Maaşla Personel Alacak! Başvurular Başladı!

Dışişleri Bakanlığı İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı'ndan geçtiğimiz günlerde yayımlanan ilanda bakanlığın sözleşmeli bilişim personeli alımı yapacağı ilgili alımlar için YDS ve KPSS şartı aranacağı belirtilmişti. Dışişleri Bakanlığı'ndan yayımlanan personel alım ilanında ilgili alımlar hakkında "Dışişleri Bakanlığı Merkez teşkilatında istihdam edilmek üzere 31/12/2008 tarih ve 27097 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan "Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Büyük Ölçekli Bilgi İşlem Birimlerinde Sözleşmeli Bilişim Personeli İstihdamına İlişkin Esas ve Usuller Hakkında Yönetmelik'in" 8 inci maddesi uyarınca, sözlü-uygulamalı mülakat sonucunda oluşacak başarı sırasına göre 10 (on) sözleşmeli bilişim personeli alınacaktır." ifadeleri kullanılmıştı.

Başvuru işlemleri bugün başladı. Başvurularla ilgili "Başvurular, 3. maddede yer alan belgelerle beraber 29.05.2017 – 09.06.2017 tarihleri arasında (09:00 - 12:00, 14:00 - 18:00) saatlerinde Dışişleri Bakanlığı, İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı C Blok, 4. Kat Balgat/Ankara adresine elden ya da posta ile teslim edilecektir. Postadaki gecikmeler ve diğer sebeplerle bu tarihten sonra başvuranlar ile eksik belge ibraz edenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir" açıklaması yapılırken. İlgili alımlara dair tüm detayları barındıran başvuru kılavuzu da ilgili duyuruda yer aldı. Başvuru kılavuzuna göz atmak için lütfen TIKLAYINIZ

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

29 May 2017 - 12:37 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler